İç Savaş: Korsanlar vs. Vikingler Etkinliği - Genel Tartışma

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 13 Ağustos 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ROVER.96

ROVER.96 User

Az önce kafatası satırı adlı tasarımı aldım. Pırıltılardan Golem peti ve kafatası satırı tasarımını aldım.

Pırıltı ile başka tasarım geliyor mu acaba .

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Açıklamasına göre denizaltı ile size vurulduğunda gelen sızıntıların süresini artırıyor.

3. ShaDe.

Şu an için başka tasarım veya pet gelmiyor.

ROVER.96 bunu beğendi.
  4. ROVER.96

ROVER.96 User

Bilgilendirme için teşekkürler.

5. SHARKS_SHK

SHARKS_SHK User

katalizör yıldız kara kayalardan gollemlerden gelmiyor ... nereden toplayacağız artık bunu

6. Volkan NPC'lerinden Katalizör Yıldızı alma şansı artırıldı. hesapta yama çalışmasında arttırılmıştı. ama öyle bir şey yok : )

7. *MV1*

*MV1* User

etkinlik tamamlamada 5 kere elemental savunması yapmak gerekiyor bunu nereden yapacağız

8. yeni grup haritası.

9. ShaDe.

27 Ağustosta başlayacak.

10. TheBest™

TheBest™ User

Bu etkinlik sistemlerine havai ile uçurum/yağmacı güllesinin verdiği hasarın aynısını verenler bunu nasıl yapıyor?

11. havai değil o bağımsızlık günü olduğunda havai süsü veriyor normal cephaneler.

TheBest™ bunu beğendi.
  12. frknblt35

frknblt35 User

^Selam Shade itibar eşiği 10k üzerinden sonra ödüller aynı seviyede mi olucak bunun artması için herhangi bir çalışma var mı? Npcler 10k itibar sonrasın hep 15-25 arası vermeye devam mı edicek.

13. ShaDe.

Şu an için en yüksek eşik 10 bin, fazlasına sahip olsanız da ödüller aynı olur, ek bir seviye gelmez büyük ihtimalle.

14. merhaba etkinlik amiralleri olan bilge gunhild ve sinsi birger sıkacağı oyuncuyu neye göre belirliyor? onca oyuncu içinde hangi sebeple sürekli bana sıkıyo? darbe almamak için ne yapmam lazım

15. ShaDe.

Amiral veya sistem vuruşları rastgele, ilk vuran oyuncuya, en fazla hasara sahip olan oyuncuya ya da bu tarz etkinliklerde itibarı fazla olan oyuncuya yapılıyor.

16. qavrıla

qavrıla User

sanırım pazar ucuzlamayacak

17. etkinlik tamamlamadıkı kaos grup haritasını tamamlamak için sürekli oyuncu bekliyoruz ya yerine bot atın yada böyle birşeyi etkinlik tamamlama işlemine koymayın bu ne ya

18. -ADANALI-

-ADANALI- User

Baş Belasının Cazibesi adlı görevinde istenilen şartları yerine getirdim. (10 kudretli rollo veya yiğit olleğ ele geçir) ama şuna 1 tane üs haritası teslim et 0/1 bulamadım nereden nasıl temin edebilirim etkinlik npc ele geçirmeyle olabilir dedim amiraller harici denedim olmadı amiralleri denemeye çalışıyorum şuan bu konu hakkında bilgi yok

19. ShaDe.

Npc ele geçirmeden elde ediyorsunuz, görevlerde istenen nesneleri görevde istenen şeyleri yaptığınızda elde ediyorsunuz, şansa bağlı gelme durumu da var tabi.

-ADANALI- bunu beğendi.
  20. -ADANALI-

-ADANALI- User

Evet uzun uğraşlar sonucunda yiğit olleğden elde ettim