İç Savaş: Korsanlar vs. Vikingler Etkinliği - Genel Tartışma

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 13 Ağustos 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Kunt_29

Kunt_29 User

Pırıltıdan çıkartıyorlar bazılarıda bokordan.

2. Qxcy

Qxcy User

arkadaşlar yeni başladım bu etkinlik gemilerinin bana saldırmaması için bişey varmı yapabileceğim

3. Kunt_29

Kunt_29 User

Menziline girdinmi saldırır.Kaçacaksın başka yolu yok.

Qxcy bunu beğendi.
  4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Birisi tasarım diğeri pet, pırıltı toplamanız gerekli. Diğer tasarımlar yenilenmiş canoris, kemik ve korsan kralı ise fenghuang görevlerinden alınıyor.

5. baba5593

baba5593 User

sayın yöneticiler elric fletcher daha sık çıkmazı için bir şey yapamaz mılız 2 gün oldu bir tane denk gelmedi işi gücü bırakım mesaj panosu takip ediyorum

6. Etkinligin ortalarinda felan yeni paketlerin gelecek di mi yagmaciyi acan

7. asdas333

asdas333 User

shade bu npclerin verdiği itibar sayısı biraz artabilirmi bildirim yapsanız 3-5 çok az veriyor

8. 1 tasarım için benden 5 k sistem kesmemi isteyen etkinlik :D kusura bakmayın da benim o kadar vaktim yok
    ama sağolun yağmacıyı açtırmadınız 400 tl cebimde kaldı

9. ShaDe.

Etkinliğin ilerleyen fazlarında daha sık aralıklarla çıkacak, şu an değişiklik yapılacağını sanmıyorum.

10. ShaDe.

Uzun bir etkinlik olduğu ve birden fazla fazı olduğu için yeni paketler gelecektir evet.

11. ShaDe.

İleteceğim.

12. ROVER.96

ROVER.96 User

Bu pırıltı ile çıkan tasarımın fotoğrafı ve özellikleri varmı acaba.

13. selam plato ve solon nerdeyse hiç kasılmıyor markette onca malemeyi alamıyacağız ayrıca karşı takımın sikkelerini alamadığımız için sikkleri takasladığımızda 3 alıp 1 vermesi yerine 1 alıp 1 vermesi daha mantıklı olur çünki zaten kendi takımımızın sikkelerini kasamıyoruz hali hazır da.

14. Nasıl ya iki takimin da ödülleri ayni değil mi

15. ROVER.96

ROVER.96 User

Ödülleri aynı gibi fakat pazarda satılanlar farklı. Benim dikkatimi çeken ise gemi figürü . Umarız 3÷1 değilde , arkadaşın dediği gibi 1÷1 olur.

16. ShaDe.

aaa.png Tasarım bu, taşları düşük seviyede.

ROVER.96 bunu beğendi.
  17. ROVER.96

ROVER.96 User

Çıkma seviyesi nedir acaba yada harita önemli mi. Dünden beri baya pırıltı topladım . Sadece pet çıktı 1 tane.

18. ShaDe.

Oran belirtilmedi, harita önemli değil tamamen şansa bağlı bir durum.

ROVER.96 bunu beğendi.
  19. hayır 2 takımın sikkeleri farklı

20. + 25 kendinizdeki sızıntı süresi özel taş ne işe yaramakta acaba gelmiş