İç Savaş: Korsanlar vs. Vikingler Etkinliği - Genel Tartışma

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 13 Ağustos 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam Korsanlar,

fb_ad_civil_war_2025.jpg

Oyunumuzda yapılacak olan bu etkinlikle ilgili fikir ve düşüncelerinizi bizlerle bu konu başlığı altından saygı, sevgi ve tabii ki de vazgeçilmezimiz olan forum kurallarımız çerçevesi içerisinde paylaşabilirsiniz.

Seafight Ekibiniz.

2. sırf ilk görevde viking tarafı daha yakın diye o görev kabul edildi ben şimdi taraf değiştiremiyor muyum

3. İlk hangi tarafın görevi alınırsa ona göre mi taraf belli oluyor? Nasıl taraf seçicez?

4. Kabul et Bloody damarlarında viking kanı akıyor bizler gibi korsan değilsin sen.

5. 15.05.2010

15.05.2010 User

görevler yapılmıyor alooo

6. qavrıla

qavrıla User

hangi tarafı seçmek mantıklı

7. Pazara koydukları gemilere bakın : ) tasarımcılara selam.

Son düzenlenen: 13 Ağustos 2025
  8. markette top yok kimse fark etmemiş :D

9. topu gecen etkinlikte dağıttılar zaten topu napcan : ) orikalkum lazım bize..

10. bir taraf solon diğer taraf plato sikkesi mi kasıyor?

11. pazarda istenilen miktarlara ve npclerin canına ve verdiği miktara bakınca verilen sikkenin artırılması gerektiğini düşünüyorum

12. 15.05.2010

15.05.2010 User

arkadaşlar artık hiç mi kimse bakmıyor bu sorulara sabahtan beri görev sorunu yaşıyorum cevap veren yok yardım lütfen @ShaDe.

13. qavrıla

qavrıla User

Yetkili adminler,
    Ya pazar pahalı yada etkinlik npcleri az sikke veriyor.

14. Grup Haritası hatalı düzeltin.İki taraf durmadan yanardağa sıktık 2 dk sonra hiçbişey çıkmadı 8 dk boyunca hepimiz bitmesi için bekledik.

15.  
  16. antik nişanı nasıl aldınız ?

17. Büyük npclere En az %2 hasar vermen gerekir alman için

18. bizi atmadı 10 dk bitene kadar bekledik

19. Bir keremi girdiniz ?

20. itibar puanının etkinliğe katkısı nedir, açıklar mısınız?