İç Savaş Etkinliği 2020

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve пıɢнтғυяч tarafından 20 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ingilizce forumun ekstra bi özelliği var sanırım 1 saat önce paylaşmışlar etkinlik açıklamasını ama bizim forum ve alman forumuna baktım 2sinde de paylaşılmamış etkinlik hakkındaki önceki konuyu star adminim her şey palnlı programlı bize nasıl denildiyse öyle yapacağız demiş ama şunu sormak istiyorum ingilizce forumun buradan veya alman forumundan ekstra bi özelliği mi var neden orda paylaşılabiliyor ama burda paylaşılamıyor yanlış anlamayın türk forum yetkililerini suçlamıyorum sadece garibime gitti planlı olmasına rağmen orda paylaşılabilir olması

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Biz önümüzdeki maile bakarız. İngiliz admin yanlış okumuş paylaşma zamanını sanırım zira sadece onlar paylaştı SSS'yi. Bana gelen mailde bugün paylaşılacağı yazmıyor. İngiliz adminin hatası ;) Sorunuza gelecek olursa tabii ki de İngiliz, Alman ya da İtalyan farketmeksizin hiç bir forumun ya da ülkenin bir ayrıcalığı yoktur. Dediğim gibi arkadaşımız Seren yanlış okumuş olmalı :)

Saygılarımla.

Son düzenlenen: 20 Ağustos 2020
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.