Bug / Oyun hatasi HU SUYIN -LIN GUNLUK GOREV HK

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve Ömer-blgbs tarafından 14 Ocak 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın bigpoint merhaba

38-1 guvenlı lımanda bulunan HU SUYIN LIN gorev serısını bıtırmıs ve gunluk goreve baslamak uzereydım fakat gunluk gorevlerı alamıyorum 48 saattır takıp edıyorum. suresel bır problem oldugunu bana soylemeyın. Destek ekıbı ıle ıletısıme gectıgımde sorun dıger oyuncular da var cevabı aldım. Bu cevap ıle yapmam gereken , dıger oyuncularda da problem var bu yuzden problemı kabullenmek mı ?

Siz destek ekıbı olarak yapmanız gereken bızım sordugumuz sorulara cevap olmanız sorunları kabullenmemızı beklemek degıl.

Şimdi konu ıle gereklı ılgı ve alakayı gosterıp bız oyuncuların problemlerıne cozum olmanızı sızlerden rıca edıyorum.

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Tepkinizi anlıyorum ancak biraz daha sakin yazalım lütfen, daha önce de bu konuda sıkıntı yaşayan olmuştu, ileteceğim umarım yakın zamanda çözüme kavuşur.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.