HRMA Valencia

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve NGC666 tarafından 10 Ocak 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NGC666

NGC666 User

24. seviye korsanlık görevinde bu gemiye 10m hasar ver diyor ama forumda 4 saatte bi 23/1 haritasında çıkıyor diyor. bi şey yapmam lazım mı yoksa sistem otomatik mi atıyor? bi de belli bi saati var mı tavsiyeleriniz ne ona göre peşine düşeyim. tşkler

2. 23 1 haritasında sürekli var o sistem zaten canı milyarlar kimse vurmuyor

3. NGC666

NGC666 User

forumda canı 250m yazıyor ve 4 satte bir görünür diyor ama hem dün hem bugün bi saat gezdim haritada bulamadım. birileri sıkıyor demek ki. belli bi çıkma saati var mı yani saat başlarında mı çıkıyor tam olarak o zaman girerim.

4. Ali-Han

Ali-Han User

Çıkar çıkar biraz bekleyin hemen 1 gün değil 3 gün için gezin :)

5. 26 LEVEL güvenli limanda ne var dostlar avantajlı bir şeyler var mı , inci, taç vs kasmaya

6. NGC666

NGC666 User

teşekkür ederim arkadaşlar chatte sordum sezon görevleri çin kesiyor olabilirmiş herkes. gece girip şansımı denemeyi planlıyorum.

7. Bugün Tr saatiyle 20:23'de attı yani diğeri 00:23'de atacak. 4 saatte bir atıyor.

NGC666 bunu beğendi.
  8. NGC666

NGC666 User

çok teşekkür ederim 12 gibi girer bakarım o zaman ben sağol

9. NGC666

NGC666 User

tam 00 00da attı buldum hemen görevi yaptım sağol tekrar

10. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Otomatik atmakta.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.