Hız Açığı

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve goldenn tarafından 13 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. goldenn

goldenn User

http://prntscr.com/luavl0 bu resımde gözüken ıd li gemının hız açığı yapmıştır supporta bılgı verıldı ama işlem yapılmadı eğer kı bu açık illegal ise hepimiz yapalım ???

2. grup mapa şifacı olarak girenler de çıktıktan sonra böyle bir sorun görünüyor. f5 atarlarsa düzelir ama atmak istenir mi orası ayrı :D

3. goldenn

goldenn User

yo defalaca batırmama rağmen bu şekılde doğuyor .ve devam edıyor .ama bi işlem yapılmıyor .ama bız şikayet edılsek hemn kapatılırız.

4. recvol

recvol User

bu söylediğiniz gemi sizin arkadaşlık bölümünden arkadaşınız galiba şikayet etmekte özgürsünüz isterseniz şikayet edebilirsiniz

5. ecell

ecell User

bunun bir hız hilesi olduğunu düşünmüyorum çünkü hiç bir şey yokken full bir gemide 1101 hız oluyor bunun yanında hız taşı tortuga ve kum saati kullanırsak 1892 hız normaldir isterseniz siz de deneyiniz geçenlerde bunu ben denediğim zaman kale ve yeteneğim full olmamasına rağmen 1807 hız olmuştu...

6. her gün grup map tayım öyle birşey görmedim herkez deniye bilir

7. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konu ile alakalı platforum Support(Destek Ekibi)'dur. Lütfen tekrardan yazınız.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.