Hile

Discussion in 'Teknik Sorunlar' started by •Hasta☾☆Adam☠1914•, Jul 29, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bana 3gün buf geldi benim hileyle işim hiç olmadı olmaz hele programdı falan hiç kullanmadım zaten karşıyım amerika 3 serveri büyük ihtimal şikayet üzerine yapılan bişey biran önce düzeltilmesini talep ediyorum tşklr.(çarımıda inceleyin varsa oyunu bırakırım..ıd:1353/42399805)suportada şimdi yazdım bu nedir böyle diye oyun saçmaladı iyice

Last edited: Jul 29, 2021
  2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Geminizin botta yakalanmadığı takdirde, bu debuff gemiye eklenmez. Support gerekli cevabı verecektir.

Saygılar.

3. bende onu söyledim bot yok buf ne alaka sıralamada dürüsçe kasılınca biz buflardan bol bol göreceğiz demekki sistem kafasına göre bufluyo heralde bende hakkımın peşindeyim.

4. helal sana sago reis

5. sen beni bilirsin benim hileyle botla işim olmaz nerden musallat oldu bot kullananları buflarını gördüm güldüm vay hile bazlar diye bana niye geldi suporta yazdım bakalım

bibidibabidubu5835 likes this.
  6. sago reis sen iyiki avrupa global serverini bıraktın orası şuan tam bot oyununa dönen bir server etkinlik yulong itibar görevi sezon görevi en sonda bp puanı kasan bot sisteminide kurdular paso botta gemiler adamlar biliyor nasıl olsa yasaklayan yok tezgahı kurmuşlar istedikleri gibi çalıyorlar sazı. ondan sonrada çevir kazı yanmasın misali gidiyor oyun

7. Star

Star Board Administrator Team Seafight

İddianızı destekle tartışın o halde.

Saygılar.

Thread Status:
Not open for further replies.