Hiçbir Anlam Veremiyorum Lütfen Yardımcı Olun

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve Wajwakana tarafından 23 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Wajwakana

Wajwakana User

150 TL ye Deniz Kurdu paketi satın aldım. Gülle Rampasını 6 seviye yaptım. Orta kalede barutu 4 seviye yaptım.

TOPLAR: 100 Adet 2.Seviye Kıyamet Balyozu, 100 Adet 2.Seviye Alev Fırtınası Topu, Geriye kalanlar ise 3.seviye 30luk top // Toplam top kapasitesi 223 tanedir.

Gemi Yanan Hollandalı 174k DP, 220K VP var.

Taşlar: 21 Top Hasarı, 11 İsabet Olasılığı , 14.5 Kaçınma, 22 Hasar Önleme, +5 Zırh Plakası Bonusu

Pet Hindenlurch

Taşlar: 16.5 Kaçınma, 16.5 Hasar Önleme

Yetenekler ise: HASAR BÖLÜMÜ---- 26 Ekstra Silah, 20 Karşı Taarruz, 17 Barut Gücü, Max Süper Salvo

SAVUNMA BÖLÜMÜ---- Hasar Azalt Max

Şimdi anlamadığım şey, oyuk ile normal npc ye 6k vuruyorum. Patlayan cephane ile 35-38k arası vuruyorum. Bu etkinlikteki gemiye Vudu gülleleriyle 100k vurabiliyorum o ise bana 25k vuruyor. Kesemeden ölüyorum. Ben daha ne yapabilirim. Nasıl gelişebilirim ? Nerede kasılabilirim ? İnciyi nasıl biriktireceğim ? Böyle bir etkinlikte inci kasmak kolay iken ben kesemediğim için kasamıyorum ne yapmalıyım lütfen akıl verin ?

2. Wajwakana

Wajwakana User

Gemi seviyesi 7. seviyedir. Bana inci kasmak veya bu etkinliklere katılacak hale gelmem için ne yapmam gerektiğini söylerseniz çok teşekkür ederim. Bazı gemiler 200k 250k vuruyor bendeki problemi bir türlü çözemedim. Deneyimli korsanlar size ihtiyacım varç

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

200-250,000 Arası vurabilmek için öncelikle acı verici 6.seviye toplara ihtiyacınız var. Daha çok top yuvasına ihtiyacınız var. Oyunla ilgili bir çok sorunuzun cevabını buradan bulabilirsiniz.