Hesaptaki İstenmeyen Ürünler Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ZaGoR-SÖK tarafından 27 May 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

konu başlığında da belirttiğim gibi istenmeyen itemlerin satışı yada istenmeyen korsanların kovulması mükünmü? bahsettiğim özelliği daha önceden ana sayfadan yapabiliyorduk ancak oyun sayfasında bu özellik varmı bilgi verebilir misiniz? teşekkürler..

.

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Bazı oyun öğeleri satılamıyor, ancak destek ekibi ile iletişime geçerseniz istemediğiniz öğeleri hesabınızdan sildirebilirsiniz. Yalnız silinen öğeleri birdaha geri yükletmeniz mümkün olmaz.

Saygılar

3. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

Star Board Administrator Team Seafight

Yeni
    sacrifice dedi:
    soru: hesabımda miço var ama ayaklçılar aktif oluyor..Bu sorunun nedeni nedir acaba ?​
    Selam,

cevap: Ayakçılar ve Miçolar kombine edildi.

Ayakçılar miçolarla kombine olmuş atış hızı düştü satmak istiyorum olmuyor hesaptan eskiden kovuyordum şimdi imkansız ayrıca miço alıyorum hesapta miçolar görünmüyor ayakçılar görünüyor

4. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

çok teşekkür ederim düzeltildi

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konu kilitlenmiştir.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.