Destek Hesap

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve íz๓íгlєєєє tarafından 25 Ocak 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba bundan 7 yıl önce başka bir hesabıma amiral topu almıştım toplar geldi fakat ödeme banka tarafından reddedilmiş daha sonra hesap ödemeden dolayı kapatılmıştı benimde üzerimde para kalmamıştı ara vermiştim acaba hesabım silinmiş midir uzun süre kullanılmayan hesapların silindiğini biliyorum fakat benimki kapatılmıştı tekrar geri dönmek istiyorum hesabın açık olup olmadığını kontrol etme şansımız varmı rica etsem şuan girmeye çalıştığımda resimdeki ekran çıkıyor karşıma ödemeyi yapıp tekrar başlamak istiyorum bilgi verirseniz memnun olurum teşekkürler @Star
    https://www.hizliresim.com/awxlj9v

Son düzenlenen: 25 Ocak 2022
  2. şahsi fikrim günümüzde amiral topu için 200 küsür tl lik ödeme yapman mantıklı değil :) gemide başka neler var bilmiyorum ama sadce top olarak değerlendiriyorum.
    şuan dünya yaran toplar bile burç çıktıktan sonra güçsüz kalmaya başladı .
    amiral topları şuan oyunda bedava gibi bişey

0 hesap açın o 200 tl lik yatırımı yapsan top bakımından çok daha iyi bir hesabın olur

3. merhaba şuan için amiral top almak ücretsiz bunun için sadece altına ihtiyacınız var hatırladığım kadarıyla amiral topu tarifini altın ile alıp daha sonrasında 27,5 kiloluk top satın alıyorsunuz bunları parçalayarak amiral top üretme materyalleri elde ediyorsunuz bu şekılde amıral topu olusturuluyor veya googleye seafight index yazıp ılk acılan sayfaya gırerek orada detaylı acıklamayı bulabılırsınız , bunun yanında yenı baslangıc ıcın denız kurdu paketlerı var 120 bın krıstal 1 mılyon ıncı 1 mılyon konfetı gullesı 100 tane 1 sevıye alev fırtınası 100 tane 1 sevıye balyoz ve yanan hollandalı tasarımı 149.90 tl karsılıgında alabılırsınız , bunun yanında oyundakı hazıne sandıklarından dunya topu elde edebılırsınız saygılarımla 1071...

4. Girsen ne olacak ki girersen zaten zararlı cıkarsın :) O gemiyi fullemen 10 seneni alır 10 seneyede kim öle kim kala

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konuyla ilgili desteğe yazınız. Gerekli bilgilendirmeyi onlar yapar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.