Hesap Şifre Değişikliği

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Bombardıman611 tarafından 14 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam, Hesabımın şifresini değişecegim mailime şifre değişikliği gitmiyor. Supporta yazdım cevapta gelmedi sebebi nedir sizce?

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konu ile alakalı buradan destek sağlayamayız. Lütfen Destek Ekibinden gelecek cevabı bekleyiniz. Eğer geri dönüş yapılmazsa yeniden yazınız.

Saygılarımla.

3. tipebakyaa

tipebakyaa User

aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum

4. €mr€

€mr€ User

Bende yaşıyorum hala duzeltilmedi supporta yazipda cevap alabilen var mi bu konu hakkinda acaba ?

5. winston***

winston*** User

Ayni problem bende de var
    daha kotusu hesaba hic giris yapamiyorum
    supporta mail atiyorum aldigim cevap hesabinizi actiktan sonraki izlenecek yolu gosteriyor bana..
    Yahu ben oyuna dahi giremiyorum aldigim cevaba bakin
    lutfen bi sekilde irtibata gecin support gereken ilgiyi gostermiyor. Bigpointin giris portali kapatmasi benim hatam veya sorunum degil
    bigpointe girdigim nick ve sifre ile seafight a giremiyorum Sifreyi ne kabul ediyor ne de degistirmeme izin veriyor
    Destek ekibinden sonuc alamiyorum sizden de alamiyorum 3 yildir oynadigim hesabim nolcak peki

6. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Şifre değişikliği konusunda bir hata bulunmakta ve merkez ekibimiz üzerinde çalışmakta. Sabrınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımla.

Son düzenlenen: 15 Ekim 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.