Hayalet Kupası Etkinliği 2020

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 18 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 50k ile ele geçiriliyor dendi.

2. +ulus tasarımlarının taşları var yazıyor normalde,markette taşsız gözüküyor.

3. etkinlik on numara umarım sorunsuz bir şekilde bitiririz

Son düzenlenen: 19 Haziran 2020
  4. saltı

saltı User

Ülkeyi etkinliğin son günlerin de seçmenin dezavantajı nedir?

5. ele gecirme sorununu lütfen iletin
    etkinlik görevleri hakkında bilgide istiyoruz 3 savaşçı yıldız batır 3 kemikler topla görevini cözemedik. önümüzdeki günlerde değişik görevler çıkarsa onları da yapamassak?

Son düzenlenen: 18 Haziran 2020
  6. ay-dede34

ay-dede34 User

Böyle düşünenler için geliştirilmiş bir çözüm var ; "Ulus seçildikten sonra değiştirilemez!
    Belirli bir süre sonunda en yüksek puana ulaşan ülkeler “Hayalet Kupası Şampiyonu” ilan
    edilir. Kazanan ülkeleri temsil eden oyuncular “Hayalet Kupası Şampiyonu” unvanını kazanır.
    Ulus sıralamalarında, büyük ve küçük uluslar arasında yaşanabilecek adaletsizliklerin önüne
    geçmek adına, yalnızca en iyi 20 oyuncunun puanları esas alınır."

Yani kısacası seçmessen bir ödül alamayacaksın ülken kazansa bile. ^_^

7. Star

Star Board Administrator Team Seafight

bildirdim.

8. ~Goliath~

~Goliath~ User

Seafight tarihinin en karlı etkinliklerinden birisi bu oldu teşekkür ederiz seafight :) Sadece ruh kasmak çok zor npc lere ruh ödülü konulması iyi olabilir malum 16 tasarım var ve hepsini almak imkansız gibi birşey + bufflar :) birde takas sistemi nasıl oluyor acaba ben göremedim yapboz parçasını nereden takas edebiliyoruz pazarda göremedim

9. aynen bende takasyerini göremedim

10. Gün içinde gelir yazıyor rastgele herhalde.

Deleted member 106890 bunu beğendi.
  11. Bence etkinlik çok iyi. Daha fazlasını isteyip adamları kızdırıp sistemi değiştirtmeyin:)

xFirebird616161 bunu beğendi.

12. Ele geçirme Sorunu?

13. bu görevleri nereden alıyoruz güvenli limana girdim görev veren kimse yok

14. Limanlarda sağ altta bir adam var oradan alabilirsin.

ғrαυde bunu beğendi.
  15. deniz_4_9

deniz_4_9 User

Admin bu ele geçirmenin düşürülmesi lazım kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoruz 50bin çok fazla bin puan ile kaybediyorum bunu iletin lütfen herkes yararlansın şafaklar boş boş geziyor çoğu haritada bir işe yarasın lütfen iletir misiniz ?

16. Gerçekten çok güzel bir etkinlik olmuş ne sistem sıkıntısı çekiyor ne ödüller yetersiz.Gayet başarılı.

Hayalet Hasatçı (Karaborsa)
    o %25 Zıpkın Hasarı
    o %25 Top Hasarı
    o %24 Hasar Önleme
    o %16 Kaçınma Şansı Bu tasarım karaborsa gözükmüyor hata mı ?

ғrαυde bunu beğendi.
  17. Para yatırmadan çoğu etkinlikte kar edemiyorsun zaten. 50k da zor bir miktar değilçok zorlayınca 100klara çıkarabiliyorsun sandalla.

18. etkinliği çok sevdim gemiler çok ideal.

19. sandal paketi çıkartılsın bari bizlerde yararlanabilelim

Adanalı_01*TKB bunu beğendi.
  20. Usta aletleri neden konulmamış satışa?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.