Hayalet Kupası Etkinliği 2020

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 18 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuncu arkadaşlarıma burada hakaret edemezsiniz. Ettirmem. Sizede kimse hakaret edemez. Cümlelerinizi seçmenizi rica ediyorum. Kimse kimseye aç gözlü diyemez. Ne kadar Süredir oynuyorsunuz bu oyunu? Benim 15 sene oldu. Etkinlik yapmadığınız zaman bu oyunda gelişmeniz mümkün değil. Aynı zamanda günlük rutin görevleri yapmaktan sıkılıyor insanlar ve değişiklik arıyor. Sizin pencerenizden baktığımız zaman saygı duyuyorum ama sizde insanalra saygı duyun.

2. relax ve star admin ilginiz için teşekkür ederiz. ben şu konuda bir ricam olacak ilk etkınlık başladı yulong çok iyi veriyordu şimdi onun 10 da 1 ni bile vermiyor evet arada veriyor ama çok çok azaldı. etkinlik en başta böyle olsa kimse bişi diyemez etkinlik gerçekten güzel o konuda teşekkür ederiz ama bu yulong konusunda en azından bir güncelleme yapılması konusunda ricalarımı sunuyorum. Sizinde böyle düşündüğünüze eminim :D bu konuda size nasıl yardımcı olabiliriz biz oyuncular ? sayımız fazla olursa bu konuda bir etkisi olur mu ? iyi çalışmalar

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

;) Tabii ki de @Relax

4. Selam,

Şöyleki zaten bu tür şikayetleri diğer ülke adminleride yapıyor. Bizler bu konuyuda rapor ettik. Aklınız kalmasın lütfen.

batuhansaygı bunu beğendi.
  5. Herşey için tesekkur ederiz allah razı olsun sizi anliyoruz sizlik bi durum yok , sonucta oyun yapımcıları etkinlik düzenleyicileri nasıl yapiyorsa oyle oluyor siz elinziden geleni yapıyorsunuz cokk cok cok saygilarimi sunarim :) tekrardan Sağolun.

6. Sizden ve sizin gibi oyunculardan Allah razı olsun. olur ya da olmaz ama birlikte savaşacağız.

7. çAğRı

çAğRı User

şafak gözcüsü npcsi batırınca yulong ve taç kazanma oranı değiştitirildi fakat şuan çok az cıkıyor neredeyse hiç çıkmıyor. yeniden bir düzenleme yapılmasını istiyorum. iyi çalışmalar

Son düzenlenen: 20 Haziran 2020
  8. Merhaba, etkinlik sandığından çıkan "kana susamışlık" eşyası hesabıma yüklenmedi.
    2020-06-20 22:07:14
    Kilitli bir sandığı açtın.
    6 x Kana Susamışlık aldın.
    1 x Etkinlik anahtarı kaldırıldı. Nedeni: Sandık açıldı.

Daha önce de yüklenmiyordu tekrar açıp deneyince farkettim.

9. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konuyla ilgili destek ekibine yazınız.

10. **armada**

**armada** User

Sayın admin öncelikle kolay gelsin gerçekten gülleler suyunu çekmeye başladı artık 1.5 milyon gülle ye yarısını alabilecek kadar taç bile çıkmıyor artık ya inciyle satışa koysunlar gemilerin verdikleri böyle kalsın en azından gülle alabilelim ya da taç oranı az daha da olsa artırılsın lütfen gülle kalmadı gemide etkinlik oynanmıyor size bi sitemim yok yanlış anlamayın sadece danışabildiğimiz siz varsınız teşekkür ederim hayırlı vazifeler.

11. PiraTa1

PiraTa1 User

@Star taç cıkmıyor gülle alınamıyor bunun bir çözümü varmı ?

12. -FURKAN68-

-FURKAN68- User

aynen taç cıkmıyor havai atıyoz sisteme inciye cevirin cephaneyi 20 gün havaimi atcaz

13. Selam,

Arkadaşlar yukarıdaki mesajları okumanızı tavsiye ediyorum. Star ve ben bunun tekrar değişmesi için ya da başka çözüm olması için sürekli savaşıyoruz. Takım liderimiz bigpatronda destekçimiz. Diğer ülkelerden de mailler yağıyor merkez ekibe. Fakat sadece bu kadar. Bizler bu mekanizmanın iletim kanalıyız. Umarım çözülecek. Hafta sonu şuan. Kimse o maillerimizi görmez.

çAğRı bunu beğendi.
  14. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

admin bey etkinlik npc leri taç veriyor diye 2 milyon taç ı futbol güllesine yatırdık sonra seafight yaptı oyununu bu hiç etik değil bence, dahası aldatmaca

15. blackgo31

blackgo31 User

Son yılların en güzel ve en kârlı etkinliği taç ve yulong verme oranı biraz düştü fakat ele geçirme yaptığımızda ikizler haritası veya değerli birçok ıtem veriyor ayrıca çok güzel inci kasılıyor. Günlük taç görevlerini yaparak 300-400k gülle alabiliyoruz.Sezon görevlerini bu etkinlik ile tamamlama şansımızda çok yüksek.

16. Selam, Sayın @ZaGoR-SÖK

Haklısınız ama oyun demeyelim. Etkinlik güzel hakkını verelim. Taç konusu zaten rapor edildi.

17. grndmstf

grndmstf User

Güzel kardeşim herkes oyuna 25 level başlamıyor 22 level altı insanlar ne yapsın etkinlik boyu yüksek gemilerin kasılmasını mı izlesin lütfen kendi durmunuza göre yorum yapıp algı oluşturmayın

18. Ben yanlış olduğunuzu düşünüyorum. O oyuncuların seviye kısatlaması mı var? Seviye atlamaları gerekmekte. Etkinlik yokken 15 seviye oyuncular ışık tılsımında kasarken yularıdaki oyuncuları düşünüyor mu? Bu sadece bir örnek. Seviye herkes için var. Ayrıca bu platformda herkes sebest bir şekilde fikirlerini beyan edebilir. Sizin şuan yaptığınız gibi. Dolayısı ile sizde kendinizce yorum yapın. Kimse algı yapmıyor.

blackgo31 bunu beğendi.

19. ben lvl atlayamıyorum 7 ay oldu 26 da takıldım kaldım bizi düşünen yok :S

20. -FURKAN68-

-FURKAN68- User

sayın yetkililer bu gülle icin bi çözüm üretin 30 milyonluk sistem haviyle keslmiyor cok vuruyor futbolda alamıyoz taç cıkmıyor sistemlerden 5 saatir sistem vuruyorum 10 bin taç kastım daha rica ediyorum bi çözüm üretin yoksa 22 gün event yapılmasının hiç bi anlamı yok

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.