Hasat etkinliği

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ѕolαrιѕ tarafından 22 Kasım 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Etkinlik NPCleri kaç inci veriyor karlı mı? 4.seviyeyim, 5 olup sadece 5.haritadaki NPCler ile inci kasabilir miyim?

2. En Düşük Npc 2 milyon Can a sahip 20-25 arası inci veriyor
    Ondan sonra 12 milyonluk 150k inci veriyor
    yyeni başlamıssın inci yi atlantiste drakir binici kesersen daha seri kasabilirsin

ѕolαrιѕ bunu beğendi.
  3. peki lvl atlasam mesela 15 20 lvl olduğumda npclerden aldığım ödüllerin miktarı düşer mi? Şu an birtek drakir binici ile kasabiliyorum onun ödülü düşerse kasacak birşey kalmıyor

4. topların iyi değilse ve savunman güçlü değilse şimdilik atlantiste 1/2de drakir binici ve sivriburun kes daha karlı ve seri kasarsın. level kastıkça bu ödüller düşmez

ѕolαrιѕ bunu beğendi.
  5. gemin o kadar boşsa tr 2 serverine gemi açıyorsun her ay sadece 2 tane bokor atıyorsun düzenli 10-15 yıldırım alıyorsun 17 tl ye

gemini direk level atlat haftaya kış etkinliği başlıcak ben geçen sene denedim 1 ayda 0 hesaba 300 m civarı inci kasmıştım

kış etkinliğinde sadece enkaz kessen gemin full 4 burç 2-3 derebeyi olur :D tek giden zıpkının olur kasacağın gülleyi falan da saymıyorum kaldı ki pırlar bile gülle veriyodu ama etkinlik 5 levelden itibaren başlar ve hiçbir zaman deniz üstünde kasıldığın gibi atlantiste kasılamazsın

sezonda biteceği için çok gelip batıran olmaz 1 gün full enkaz kes pır topla 2. gün o gülleyi harca inciye çevir kale günü falan bekleme direk kaleleri açmaya başla ne kadar seri vurursan o kadar seri kasılırsın

ѕolαrιѕ ve 65GeNeRaL65 bunu beğendi.
  6. tr2 olması şart mı? tr1de de gelmez mi?

7. bu etkinlikte bile enkazlar 2 tane 5 derebeyi veriyor inanılmaz bi şey kış etkinliğinden umutluyum

8. sansar6161

sansar6161 User

O değilde aklımı kaçırmak üzereyim belki 60 üzerinde goldiva son atış yaptım. Ancak bir türlü çıkmadı

9. Enkaz kestim, goldivaya 30 40 torpido sallamişimdir ama ikiside hiçbir şey vermedi. Enkazda boş çıktı, altın atlantıs sandiği açıyorum 1 altın veriyor. birde atlantisteki o etkinlik npclerinden kestim sadece biraz tac verdi :D ben anlamadım lvl ile mi ilgisi var acaba lvl düşük diye etklik itemi ödülü vs. vermiyor olabilir mi

bu arada global 8 deyim. oyuna para yatırmadan sadece pve takılarak oynamayı düşünüyorum yani para vs yatırmam gibi.

10. etkinlik görevi yapmadan bişi kazanamazsın kısaca ilk önce 5 level olman lazım :D

11. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Cevap ve önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar, konu kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.