Hasar.

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve franklinslate2 tarafından 22 Nisan 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar 700 full derebeyi 6 ile rakip nasıl 10 bin 15 bin yiyo ? yeni gelen bir şey mi var oyuna

2. Açıkcası az önce bende yaşadım full hasar isabet takılı 300 6 seviye derebeyi topu geri kalan full yıldırım 1 2 3 4 adama 30 k vurdum

3. eğer herhangi bir yenilik gelmediyse. böyle birşey mümkün değil.. full gemiyle karşı tarafa 10 k 30k vurmak nedir ? menzil bile farklı sen 10 metreden sıkıyon adam 20 metreden sıkıyor.. harita atlıyorsun adam sen seçmeden otomatik vuruyor.. ne güzel memleket..

Son düzenlenen: 22 Nisan 2025
  4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Herhangi bir değişiklik olmadı hasar ya da savunma adına. Rakibiniz kaptan yeteneklerinden birini kullanmış olabilir mi yoksa sürekli aynı hasarı mı verdiniz?

5. 1 dakika boyunca aynı hasarı verdim hemde tek kişi değil iki kişiyede aynı vuruşu vurdum

6. blackgo31

blackgo31 User

bende full yldırım var 15*20k vurduğum oluyor neden çünkü hile ile oynuyorlar ve bu gemileri şikayet etmene rağmen hiçbirşey olmuyor

7. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

İleteceğim, konuyla ilgili ek bilgi alırsam paylaşırım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.