Hasar Önleme

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve *alp* tarafından 9 Ekim 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *alp*

*alp* User

Değerli Star admin, iyi akşamlar kolay gelsin. Daha önceden hasar önleme yüzdesinin sınırı ile ilgili bir paylaşım yapmıştınız yanlış hatırlamıyorsam. Belli bir yüzdeden sonra hasar önleme işe yaramayacaktı galiba bununla ilgili bir çalışma vardı. Ne oldu acaba bir haber var mıdır? Teşekkürler...

2. flutterdev

flutterdev User

Selam alp, bu konu hakkında bir bilgi olduğunu sanmıyorum. Bunu ben de sorup soruşturdum ama anladığım kadarıyla EN forumda ne paylaşılıyorsa Star admin onu çevirip burada paylaşıyor, yani modlara ekstradan bilgiler verilmiyor. EN forumda ne yazıyorsa Star adminin de bilgisi sanırım o kadar.

https://board-en.seafight.com/threads/patchday-notes-2021.179341/page-4 bu sayfada july 14 tarihine gelirsen orada bahsediliyor, birebir türkçe çevirisi de burada https://board-tr.seafight.com/threads/yama-calismalari-2021.92545/page-4

yani anlayacağımız ya en forumdan ya da buradan yama çalışmalarını takip etmek. Ötesinde bir bilgi yok : ))

*alp* bunu beğendi.
  3. *alp*

*alp* User

Evet, bu bilgiyi görmüştüm daha önceden. Teşekkür ederim flutterdev. Keşke bir an önce kesinliğe kavuşsa. Hasar önleme %80'e çekiliyorsa o halde neden ıskarmoz yeri arttırılıyor? Burda da bir mantıksızlık söz konusu. Kesinleşse ona göre taş ayarlaması falan da yapardık. Değerli Star admin, gerekli yerlerden bize haber uçurur musun? :)

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konuyla ilgili bir bilgi gelirse forumda duyurusunu yaparız. Şu an için herhangi bir gelişme bulunmamakta.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.