Harita Atlamada Yapılacak Değişiklikler!

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve BÜYÜK-ÜSTAD-[☆34] tarafından 17 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Harita değiştirmenin bu kadar rahat olmaması gerektiğini düşünüyorum. Nasıl güvenli limana girerken 15 saniye bekliyorsak, PVP haritası atlarkende 10 saniyelik bir süre aşımı olması gerekir. Bu süre, Keskin Kılıç Üyeliği olanlarda güvenli liman için zaten 10 saniyeye düşmektedir; PVP haritası atlamak içinse 5 saniyeye düşmelidir. Ayrıca en can alıcı noktaya geliyorum; saldırı altındayken harita atlamanın da kaldırılması, oyunda yapılan dört köşe savaşlarının bitmesine ve savaşların daha keyifli bir hale gelmesini sağlayacaktır. Nitekim ben bir haritaya savaşmak için ışınlandığımda rakip oyuncuların o haritadan rahat bir şekilde ayrılması benim dezavantajım oluyor. Batıracağım bir oyuncunun köşe atlaya atlaya kaçması da cabası.

2. niye böyle bi öneri getirdin söyliyim.
    savaşırken harita kenarına gidince batıyorsundur . Batıramadığın içinde böyle bişe yazma gereği duydun
    sırf sende batıyorsun die seafight oyun sistemini değişecek senin için oldu canım başka önerin ?

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Kusura bakmayın ama bence böyle bir önerinin olanağı yok. Yapılmaz.

Saygılar.

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Rapor ettiğiniz için tekrardan konu üzerinden yanıt vermek istedim. Saygı duymamakla alakası yok. Rapor edeceğim zaman konuyu kilitlemekle yükümlüyüm. Raporları biriktirip yolluyoruz rahat olun ;) Sadece şahsi fikrimin bu önerinin gerçekleşmeyeceği yönünde.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.