Harika Bir Mücadele - Kış Etkinliği - Genel Tartışma

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 30 Kasım 2025 23:01 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Haritayı çıkış almadan arka arkaya mı yaptınız?

2. hayır düzelmedi hayla giriyorlar sıralamalar da duruyor biz emek harcıyoruz haritayı 30 dk vuruyoruz dier oyuncular 4 kişi girip 14 dk yapıyolar

3. o sıralama bitirip tekrar girince artıyor mesela ilkini ufak timle bitirdin tekrar girdin bob çıktı diğerine geçince zavallı geldi hepsiyle bitirmen gerekiyor o sıralama için

4. asdas333

asdas333 User

peşpeşemi olması lazım efem sayması için yani hiç dışarı çıkmadan? yoksa atıyorum yaptık dışarı çıktık sonra geri girdik o şekildede sayıyormu

5. uslanmaz

uslanmaz User

3 loki teslim edildikten sonra başka görev açılıyor mu acaba yapan var mı bu görevi?

6. tektabanca

tektabanca User

oyundan çıkışsa hayır oyundan çıkmadım hatta o limandan da çıkmadım

7. etkinlik tamamlama da hasar etkinliği npc görevine belalı kardan adama hasar verme göreve saymıyor.

8. Belalı kardan Adam da hata var ne görevi sayıyor nede ödül veriyor?

9. tektabanca

tektabanca User

10. Belalı kardan adam nerede ?

11. Mister_No

Mister_No User

Belalı kardan Adam da hata var ne görevi sayıyor nede ödül veriyor?

12. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Bu konuda yama çalışması yapıldı, iki farklı kardanadam var ve belalı kardanadam ilerleyen fazlarda gelecek. Yama notlarını buradan inceleyebilirsiniz.