Harika Bir Mücadele - Kış Etkinliği - Genel Tartışma

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 30 Kasım 2025 23:01 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Claduio

Claduio Board Administrator Team Seafight

Merhabalar,

Bizler iletiyoruz, gerisi merkez ekibimizin işi.

Saygılarımla.

Seaturtle bunu beğendi.
  2. Seaturtle

Seaturtle User

ana gemiler 200 bin hasar vuruyor %125 hasar önlemem var bir sorunmu var teknik duyurularda açıklama yok ?

3. asdas333

asdas333 User

Baston şeker kasmak çok zor claudio amiral sayısıda azaltıldığı için bir amirale herkes gidiyor küçük npclerede 2-3 az miktarda olsa eklenmesi gibi bir bildirim yaparmısınz yada şahsi fikriniz nedir bu durumla alakalı ilerleyen fazlarda farklı şekillerde baston kasılabilirmi

4. Seaturtle

Seaturtle User

Hellhammer tasarımını bende etkinlik pazarında talep ediyorum en sevdiğim tasarım iletmenizi rica ederim
    @ShaDe. @Claduio

5. Claduio

Merhabalar,

Tabi iletiriz.

Saygılarımla.

Seaturtle bunu beğendi.
  6. shfrtt

shfrtt User

slm arkadaşlar sigurd lundgren gibi gemilerde mini oyunlar var 4 kişilik yada tek giriliyordu bunlar bende açık değil , herkesdedemi açık değil , etliklerde onlarla eğleniyorduk , bide bu etkinkik başlayalı 5 gün olacak bir yol ilerleyemedim , ve çok sıkıldım , donmuş zindandan başka bir yerde oynatmuyorsunuz , görev sadace orada yapılıyo , zindanı ilk 5 haritayı evire çevire oynuyoruz ileri gitmiyo

Mεh†εRhαπ bunu beğendi.
  7. asdas333

asdas333 User

benim soruyada cevap verseydiniz efem

8. Claduio

Merhabalar,

Ben bir sonraki faz hakkında bilgi veremem. Gelince görürsünüz. Kolaylık sağlanması için rapor yazdık.

Saygılarımla.

9. shfrtt

shfrtt User

slm 4 kişilik yada tek gurup haritalarıyla yazdım cevap gelmedi yada anlatamadımmı kaptan sucourge gemisindende giriliyor bi cevap verin en azından onlarla zaman geçirelim

10. merhaba bu hediye kutusu sıralmasını yapmak için hediye kutusunun bulunan harita aralığı kaç? Yani ben 46 levelim ve bu levele göre benim almam gereken aralık 41-50 arası mı? eğer böyleyse 46 levele giden hediye ktularını nasıl topyacağız saçma değil mi sizce @ShaDe.

11. gizli görev nasıl açılıyor

12. donmuş uçurum son 15lv bossu nasıl kesicez

13. Seaturtle

Seaturtle User

önce yanında çıkan herşeyi kes sonra bosa tıkla devamlı roket at bosa

14. qavrıla

qavrıla User

kış takvimindeki ödüllerde sanki olmamış gibi

15. asdas333

asdas333 User

ebedi savaşcı bu sıralamanın puanını ne yaparak kasıyoruz

16. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Evet harita aralığınız o şekilde, maalesef yapılabilecek bir şey yok hediyenin seviyenizin bulunduğu yere gelmesini beklemeniz ve aldığınızda o aralıkta tutmanız gerekiyor.

17. tektabanca

tektabanca User

donmuş uçurumda 2 kere bitrirdim 2-3 kez de 14 dalga gittim ama sıralamada hala 15 görünüyor düzelecekmi

18. şuan donmuş ucuruma millet grup olarak giriyor bu bag mı yoksa genel olarak giriliyormu

19. ShaDe.

Donmuş uçurum haritasını arka arkaya kaç dalga oynadığınıza bağlı olarak sıralama yapıyorsunuz.

20. ShaDe.

Bu bir hataydı ve biraz önce gelen restart ile düzeltilmiş olması lazım.