Harika Bir Mücadele - Kış Etkinliği - Genel Tartışma

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 30 Kasım 2025 23:01 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. şuan giremedik. etkinliğin ilk günü giriliyordu bir sorun mu var yoksa olmaması gereken bir şey miydi ?

2. shfrtt

shfrtt User

SLM mini 4 kişilik gurup oyunlatına giiriş yapamıyorum , açılmadımı yoksa

3. Kış hayaleti yağmaladı diyor bunu nasıl alacaz birde bu uçurum harita yappoz parçasını nasıl veriyor

4. tektabanca

tektabanca User

donmuş uçurum 15.dalga nasıl geçiliyor bilen var mı

5. gizli görev nasıl açılıyor

6. donmuş uçurum 1-9 Haritaya geçerken 9 tane npcnin ortasına atmasıyla 3 sn de batırılma şoku defalarca tekrarlanıyor. donmuş uçurumda 3 sn de batırılmak zevkliymiş

7. »Zo®«

»Zo®« User

Bir etkinlik ne kadar kötü olunabilir deseler o kadar kötü olmuş. Lokinin gizli planları nerden bulacağız ? İlk görevden ise baston şekeri ve noel anıları nerden alınabiliyor ? Çok kafa karıştırıcı olmuş hiçbirşey anlaşılmıyor. Görevleri hazırlayan kişi böyle görevler için altına açıklamada nerden bulunabileceğini de yazsaymış bi zahmet.

Patricq bunu beğendi.
  8. Patricq

Patricq User

Efektler gemiler ALINABİLEN ödüller güzel ama, etkinlikte hiçbir şey bulunamıyor, görev içinde görev var ama açıklama yok. En kötü arama motorundan bakayım dedim orada da yazmıyor

9. abc33

abc33 User

kurabiye adam kasmak zor mu yoksa bana mı öyle geliyor? İyileştirme yapılır umarım...

10. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Ödüller etkinlik sonunda verilecek.

11. ShaDe.

Talebinizi ileteceğiz.

12. ShaDe.

Lokinin gizli planlarını yine aynı görev vericideki görevden alabiliyorsunuz şu an için.

13. Seaturtle

Seaturtle User

arkadaşlar soru cevap etliniliğinin cevaplarınıı bilen paylaşabilirmi

14. Soru cvp diye bir şey yok tamamen formalite. etkinlik görevini al npc çıkınca A yı batır Sonra tekrar al B yi batır sonra C devam et bu şekilde .

15. Donmuş uçurum sonundaki fıçıdan hala geçen senekiyle aynı ödüller kazanılıyor. Hala 3. Seviye derebeyi, imparatorun ganimet kesesi atması tamamen saçmalık, düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum.
    Geçen sene sıralamaya girip tasarımlar ve pet kazanmıştım bu sene de yine aynılarını koymuşlar şaka gibi.

16. qavrıla

qavrıla User

duzletılmesı gereken bırcoksey mevcud

17. bu donmuş uçurum haritası zaten sıkıcı ve zor 1-4 ü bitiriyorum 1-5 te batıyorum ve tekrar 1-1 den başlatıyor oyunu bu nedir yani şimdi.bitirdigim sıkıcı dalgaları birdaha yapmak dadada sıkıcı yapmayın insaf yani.görev olmasa uçurum gibi sıkıcı tertip edilmiş bbir haritaya hiç uramam.çözüm getirilmesi dileğiyle.

18. Geliştirmeleri doğru bir şekilde yaparsanız 15. dalgaya kadar batmadan bitirirsiniz..

19. dogrusu nedir peki yazarsanız iyi olur.ve neden yanlış geliştirme koyarlar anlamak mümkün değil.

20. İlk olarak baştaki yuvaların hepsi 3/3 olacak bunlar geminize hız, hasar, ve hasar önleme verecek. ondan sonra Bob olan yeri geliştirceksiniz yani ordaki yardımcı kaptan sizi şifalıcak değerleri en az 8/8 olmalı. bu şekilde yapmanız gerekli tabii biraz zaman alacak kolay değil yapmak bol şans..

pıratesofthecaribbean ve MACİR bunu beğendi.