Haksız Debuff

Discussion in 'Teknik Sorunlar' started by XERKS1907, Aug 20, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. XERKS1907

XERKS1907 User

Bot kullanmadığım halde debuff aldım bugün ki uzun süredir oyunda olan biriyim. Hadi diyelim bot kullandığım için debuff aldım bu sizin dediğiniz genel merkezde yapılan tarama belirli oyuncular için mi yapıldı. Bunu izah eder misiniz? Şuan aktif olarak Global 8 de oynuyorum %75'lik kesimi bot ki sıralamaya ya da bu server da ki etkinlik sıralamasına bakmanız bunu anlamanız için yeterli. Sistem bu adamları tarayamıyor mu? Neden herkes debuff almıyor. Adaletten bahsediyorsunuz rakibim olan adamlar biz korunuyoruz sanane gibi hitamlar da bulunuyor? Bu mu adalet anlayışınız. Benim bildiğim 1 kişi değil herkes alır o kullanmış ama almamış bu kullanmış ama sistem tespit etmemiş gibi şeyler bana çocuk kandırmaca gibi geliyor öylede.

Desteğe yazıyorsun kullanmadığını dahil ki gerekirse (PC'ye bağlanıp bile kontrol edebilir) yemin ediyorum sürekli aynı plağı çalan bozuk kaset gibi aynı şarkıları söylüyor.

Server da olan adminlerden destek talep ediyorsunuz, destek ekibine yazın diyor kendi kendini yiyen yılana dönüyorsun. Anlamıyorum şaka mısınız?

Discord da ulaşım sağlamaya çalışıyorsunuz orada da aynı durum.

Amacınız ne kaç insana hak ettiği değeri verdiniz?

Amacınız emek veren insanları güzel anılar biriktirmiş insanları mı oyundan soğutmak anlamıyorum.

Gerçekten çok yazık bu dünya da bir şekilde bu süreçlerden kurtulursun kurtulacaksınız fakat diğer dünya da hakkımı gerçekten helal etmiyorum ki. Yazık...

wgnyrn2023 likes this.
  2. frkfrkn

frkfrkn User

dayı ben de aynı durumdayım. botla falan hiç alakam yok.günde en fazla 3-4 saat oynuyorum çoğu günler o kadar bile giremiyorum. adamlar nasıl beceriksizlerse bot kullanımı olmayan insanlara ban atıyor. vallaha yazıklar olsun.

wgnyrn2023 likes this.
  3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Sitemlerinizi anlıyorum ancak daha önce de birçok arkadaşımıza belirttiğimiz gibi forum üzerinden herhangi bir işlem yapmamız mümkün değil bu konuda, hesap inceleme yetkisi destek ekibinin.

Saygılarımla.

4. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Admin arkadaşım, size gereken cevabı vermiş. Verdiği halde gereksiz geribildirim gibi rapor atıyorsunuz. Gereksiz geri bildirim olmadığı için sizin raporunuzu reddettim.

Genel tarama sadece bazı oyuncular için mi yapıldı sorunuza cevaben, bu taramayı adminler yapmıyor. Merkez ekip yapıyor.

Sizin rakibiniz biz korunuyoruz gibi söylemlerde bulunuyor ise bunu bize bağlayamazssınız. Dilin kemiği yok. Bu tür söylemler ağır söylemlerdir. Ben burada ki takım arkadaşlarıma bu şekilde iftira atılmasına müsade etmem. Zira bir sonraki suçlayıcı ithamınızda hesabınızı kapatırım. Çünkü siz şuan da masa altından bazılarının kayrıldığını ima edip benim adminime suçlama yapıyorsunuz.

Desteğe bozuk kaset gibi çirkin ithamlarda bulunmuşsunuz, destek ekibi sizin bot kullanıp kullanmadığınızı göremez. Üst yönetim kullanmış bu oyuncu diyorsa, olay bitmiştir. Destek ekiplik bir olay yok. Olsa zaten sizi madur etmez. Aynı ülkede yaşayıp aynı dili konuşuyoruz. En çok biz yardımcı olmak isteriz.

Amacınız insanları oyundan soğutmak mı gibi ithamınıza cevaben, bizim böyle bir gayemiz olmaz , olamaz. Zira herkes kendine oynuyor. Sizin oynamanız ya da oynamamanız benden birşey almaz ya da bana birşey katmaz.

Hakkınızı helal etmek size kalmış kaldı ki, benim ve takım arkadaşlarımın üzerinde bir hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Fakat sizde takdir edersiniz ki, bulunduğunuz suçlamalardan dolayı bize bir hak doğmuş durumda. Bizim hakkımız size helaldir. @ShaDe.

Saygılarımla.

ShaDe. likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.