Hai Yan'ın Üçgeni/Deltası Baskın Haritası

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve EldrithShadow tarafından 7 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,
    • Muson Lordları - 10,000
    • Cehennem Ateşi Zebanileri - 10,000
    • Sarsıntı Fatihleri - 10,000
    • Fırtına Ustaları - 10,000
    Bu itibarlardan hepsinde 10 000 puanı saglamam ragmen baskın haritasında inci dısında ödül alamıyorum sistem mi degisti acaba ?

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Normalde ek olarak yulong ve taç ödülü almanız gerekiyor ancak baskın haritalarında birçok güncelleme yapıldı, bize bildirilmeyen bir değişiklik olmuş olabilir.

Saygılarımla.

3. Peki nasıl öğrenebiliriz, rica etsem sorabilir misiniz ? Belki de bug falandır.

4. Nasil o kadar hızlı itibar kastın ben 50 seviye oldum hala 2000 er kasmışım bi tüyo ver

5. Ben bunu zamanında kupa görevleri sanıp kasmıştım deli gibi , yıllar önce , nasıl yapıldıgını hatırlamıyorum bile ben de 46 level olcam bugün kupa itibarım 6000 hala mesela her basladıgımda ufak ufak görev yapıyorum şimdi 1 haftadır tekrar başladım.

6. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Bilgi edinirsem paylaşırım. :)

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.