Güverteler

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve jackdwight tarafından 1 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. jackdwight

jackdwight User

eşyalar kısmında güverteler paketi gördüm. abanoz güverte 20, kraliçenin nimeti 20, vudu güvertesi 20 yazıyordu. bunlar süreli güverteler mi? ve gün sayıları mı oluyor bu 20 rakamı? yoksa güverte sayıları mı oluyor? güverte sayısıysa kaç güverte alabiliyoruz gemiye en fazla?

ve süreli iseler, normalde kaç günlük süreli bu güverteler? sonsuz değil sanırım? abanoz güverte sanırım premium boyunca kalıcıydı ama diğerlerini bilmiyorum.

2. 20 gün sayısını belirtiyor ve gemide sınırsız depolanabiliyor. Senin yeni başladığını düşünüyorum abanoz ve fildişi pazarda satılıyor onları al vudu güvertesi mojodan çıkıyor onu da ordan çıkar. kristal nimeti yengec haritasından sansa bağlı olarak çıkar, kraliyet nimeti bokordan çıkar, jolly roger nimeti özgürlük elleyince yada paketten parayla temin edebilirsin

3. jackdwight

jackdwight User

teşekkürler. yani sınırsız değiller. gün sayılarını yenilemek gerekiyor.. abanoz güverte premium üyelik boyunca aktif kalmıyor muydu?

bu arada 9 yıllığım ama 2 buçuk senedir falan girmiyordum. 2-3 sene ara verip öyle arada girip takılıyorum, garip bi oyuncuyum. her girdiğimde de yeni başlamış gibi oluyor, oyun hızla yenilendiği için.

4. evet abanoz premium kadar gemide kalıyor

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.