Günlük Görevler

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ~ЌЄЯĄŜՄŜ~ICE tarafından 22 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. slm
    günlük görevlerde aynı sezon gibi olsa 24 saat sonra sıfırlansa ya da istediğimiz ilk 3 görevi seçip ona göre yapsak ve ödülü teslim ile uğraşmadan bitirdiğimiz an alabilsek bununla ilgili bir çalışma mümkün olmaz mı. Görev alıp teslim etmek epey vakit alıyor ve görevler çok :)
    herkese iyi oyunlar ...

2. Ayasofya

Ayasofya User

Günlük görevler zaten adı üzerinde günlük yani zaten 24 saatte sıfırlanıyor. Yazılan içeriği anlamak güç kusura bakmayın...
    Görevi teslim konusunda, bence ödül karşılığında adamın (görev verici) yanına gidip görevi aldığımız gibi görevi tamamladıktan sonra da ödülü almak için adamın yanına gidilmeli diye düşünmekteyim, böyle olmadığını düşünelim ödülü kim verecek posta yoluyla mı iadeli taahütlü mü :D

3. ShevaB

ShevaB User

mesaja bak mesaja posta yoluymuş da komık sanıyor kendını mod olmak için 40 takla atıyorsun ama olamayacan oluuum yapmayacaklar mod günaydııın . insanları yine küçümsemiş kendisi cok zeki ya ahhaha 24 saatte sıfırlanıyormuş ne kadar gerizekalı bırısın ya

4. katılıyorum görev teslim etmesi alması epey yorucu sezon sistemi gibi vuruldukça ödülü verilmeli veya günlük değilde haftalık yapılabilir görevler.

5. EFE

EFE User

17/1 22/1 24/1 deki görevlerde gayet başarılı bir şekilde işliyor posta sistemi.

6. Ayasofya

Ayasofya User

Bence samimi değil :D

7. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bu konuyu bizzat daha önce bir kaç kere rapor ettim fakat demek ki uygun görülmüyor ki herhangi bir olumlu dönüş yapılmadı.

Saygılarımla.

8. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Üslubunuzdan dolayı forumdan ceza veriyorum. Bir kere daha tekrarlarsanız daha büyük yaptırımlara yol açar bilesiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.