Günlük Görev

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve uslanmaz tarafından 23 Eylül 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uslanmaz

uslanmaz User

Sayın admınler günlük olarak görev yapmaktan artık bıktık usandık yani normal oyun oynayamayacak mıyız biz hem etkinlik görevleri hem level görevleri hem itibar görevleri kaptan sistemi çıkardınız bomboş ödüller verip duruyor en azından bu itibar görevlerini vb oraya ekleyinde zamanımızı hergün saatlerce görevlere harcamak zorunda kalmayalım zaten görevlerden istenilen npc vb. fazla 1 günde kayıp hazine itibarı yapmak için 2 tane amiral batırmak zorunda nasıl batıracağız zaten sistem az atıyor bunlardada değişikliğe gidilebilir örneğin hasar vermek vb.

ROVER.96 bunu beğendi.
  2. ROVER.96

ROVER.96 User

Görevlerde değişse iyi olur. Ama en can alıcı nokta itibar görevleri. İlk 3 itibarı fulledim fakat geriye kalan son 2 itibar için istenilen şeyleri tamamlayamadım. Fakat oyunda şöyle birşey oluşmuş. Hep görev hep görev. Bu görevleri yaparken, itibar da kasmak lazım. Çok zaman alıyor. En azından günlük level görevleri gibi 01:00,07:00,13:00,19:00 gibi olmasada , günde 2 kere yapılsa bu bile yeter benim düşüncem itibarlar için .

3. uslanmaz

uslanmaz User

Artık gerçekten çok canım sıkılmaya başladı itibar görevi yapacağız diye tüm server kayıp harita bölgesinde amiral çıkarmaya çalışıyoruz hemde son atıştan 2 tane istiyor değiştirin şu görevi artık hergün hergün daha basit birşey yapın!

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Görev fazlalığı konusundaki şikayetler Discord ve toplantılarda sıkça dile getiriliyor, umarım bu konuyla ilgili iyileştirme yapılır.

Saygılarımla.

uslanmaz bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.