Günlük Görev ve Fiyatlar

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ŞAHİN tarafından 10 Kasım 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ŞAHİN

ŞAHİN User

günlük görevlerin sıfırlandığı yazıyor forumda ancak görevlerde sıfırlanma olmamış, hala görevler alınmıyor. uçurum nişanı görevleri de alınamıyor. paket fiyatları eski seviyeye çekilmişti, ancak tekrar yükseltilmiş. çok aşırı derecede fiyatları yüksek. 1 dolar yada 1 euro nun 1 liraya eş değer olmadığını yetkililerin bilmesi gerekir. bu şartlarda Türkiye' den oynayan oyuncuların paket çekmesi çok zor hatta imkansız gibi. ben keskin kılıç üyeliğini eksik etmezdim ama bundan sonra mecburen o olmadan oynayacağım. fiyatlar eski seviyesine inince almıştım ama şuan tam 3 katı olmuş. her ay vanhu atardım bundan sonra atamayacağım. yağmacı paketi falan hak getire. lütfen bu konuyla ilgilenin. oyuna lüttan oyuncu gelmiyor. oynayan oyuncuları da kaçırtmayın.

Vibration. bunu beğendi.
  2. BIRAKTI

BIRAKTI User

3. paket fiyatları güncellenmeli çok yüksek bende keskin kılıçlar hep alırdım bokor devamlı atardım ama şimdi bu fiyatlar ile değil bokor atmak en küçük paket bile alınmaz

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Görev konusunda raporlar iletildi. Fiyat konusunda da katı bir şekilde geribildirimlerimizi bildirmeye devam ediyoruz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.