Günlük Giriş Ödülleri

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ★★★GTABASKAN★★★ tarafından 30 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bir şeyi çok yanlış buluyorum ben şuan takvimde 600 küsürüncü gündeyim 600 gün girmiş bi adam gelişim sağlamış birisidir . Gelişim sağlamasa 600 gün oyuna girmez dimi ama bu adama giriş ödülleri kısmında 1 hafta bekleyince 10.000 inci vermek nedir ? 10.000 gülle ? 1 hatfa pet yemi ? zaten gemıde 1 yıl olmuş yemler . 10.000 gülleyi ben 1 adamla kapışınca atıyorum. 10.000 inciyi sırf günlük rutin olsun diye oyuna girer girmez milleti casusluyorum. bi düzenleme gelsin. 1 tane top verin vs bunedir ?370 . günden beri daha top vs hiç birşey vermiyor merak ettiğim daha nezmana kadar 10 bin inci ve gülle verecek ileride olanlar yazabilir mi top varmı top ?

2. çok haklı bir serzeniş olmuş bence. daha 15. günde olmama rağmen bana da top vermedi hala bekliyorum :D

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Konu ile alakalı Fikir Havuzu ve Öneriler forumunda konu açabilirsiniz.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.