GÜNEŞ KORSANLARI-BEHEMOTH TOP NASIL DÜŞER

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve IxBORAK tarafından 17 Şubat 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. IxBORAK

IxBORAK User

ışık tılsımı yada behemoth neye göre top veriyor levele göremi tecrübe puanına göremi.En azından şu dünya yaranları fullemek için ışıkta sağlam acı verici kasıp sonra behemoth ta dünya tarifi toplayayım diyorum. bilgisi tecrübesi olan dostlar paylaşırmızınız bizlerlede.

2. Tamamen rastgele şansa bağlı olarak veriyor bir parametresi yok her npc den düşmüyor

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Işık ve behemoth tılsımlarında top verdiği bilgisi var ancak ekstra bir açıklama yok sınır vs. Test ederek bakabilirsiniz bu duruma ya da tecrübe eden üyelerimiz bilgi verebilir sizlere.

Saygılarımla.

4. 10levelken bana top veriyordu ışık haritası 15 oldum şimdi vermiyor.

5. fizikci1

fizikci1 User

Ben 15 levelim gayette güzel top veriyor ışık tılsımı, ayrıca 15 level ve altına drakir hrell 3k civari inci veriyor, üstüne 2k civarı veriyor. Bunu da npc kısmına not olarak ekleyebilirsek güzel olur.

6. tecrube puanın nedir? mesela benim 2.5 milyar belki tp ile ilgisi vardır. Ben 15 olduktan sonra hiç görmedim top yada tp yükselince bilmiyorum. Yada rütbe puanı ile ilgili olabilir bi algoritma vardır ortada bana top düşmüyor artı çünkü.

Son düzenlenen: 18 Şubat 2024
  7. IxBORAK

IxBORAK User

ben 5 level gemiyle sürekli vudu amiral acı felan alıyorum ama 11 level 3km TP olan başka sunucudaki gemiye hiç top vermiyor sanırım tecrübe puanı olabilir. behemoth hiç kasmadım orada top veriyormu yoksa sadece top tarifimi veriyor acaba

8. fizikci1

fizikci1 User

20 milyon tp

9. bu durumu daha önce bilseydim etkinliklere katılmazdım etkinlikte 750m tecrübe kasmışım artık top vermiyor :(

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.