Güncellemeler Hakkında

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve VORSİ(§•ƒ) tarafından 24 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Değerli SF yapıcıları,
    Sık sık güncelleme bilgileri paylaşılıyor. Her seferinde hevesle "yaşasın, işte şimdi" diye bilgilendirmeyi açıyorum.
    Fakat, o kadar hayati sorun varken (şu an en 100 tane sorun var oyunda) üç beş oyuncunun ilgilendiği konularla ilgili düzeltmeler geliyor.
    Taş tozları bilmem ne :)
    Tamir süresi. kaçıncı ayar bu :)
    Casus? 12 senedir üç defa kullanmadım :)
    Paketler... Hiç güncelleme gerkmedi ki! Oyun açılmıyorken bile tıkır tıkır işledi.
    ...
    Fakat:
    *15 gündür 28 level görevi yapamıyorum, yapıp teslim edemiyoum. Güncellenmedi
    * Bir aydır harita değiştirdiğimde sohbet ekranı yer değiştiriyor. Güncellenmedi
    * Bir açıyorum ışınlama çalışmıyor, bir açıyorum harita kenarından ben istemeden harita değişiyor. Güncellenmedi.
    * Rütbe sıralamam en üst noktadaymış :) (yelken yamayıcısı) sonrakine ne kaldı görünmüyor. Güncellenmedi.
    Lütfen önemli hatalara öncelik verin!
    Ve dahi hızlanın!
    Her gün üç hata düzeltseniz iki aylık daha işiniz var!!

MANEBRA bunu beğendi.
  2. MANEBRA

MANEBRA User

bende iki haftadır 21 lvl görevinin düzelmesini bekliyorum bakalım

Fırtınaaa bunu beğendi.
  3. son yapılan yama çalışmasının üzerinden tam 1 hafta geçti heralde içeriği geniş bir güncelleme çalışması gelir diye düşünürken ilk mesajda da belirtildiği gibi 3-4 maddeden oluşan oyun için önemli olan hiç bir güncellemenin yapılmaması.

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  4. *HHC*

*HHC* User

Casus konusuna katılmıyorum, siz kullanmıyor olabilirsiniz ama günlük sıralamaya bakarsanız insanlar kaç tane casus atıyor görürsünüz

5. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Bahsi geçen sorunlar da rapor edildi.

Saygılar.

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.