Güncel Sorunlar ve Unity

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve VORSİ(§•ƒ) tarafından 10 May 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şu an yaşanan sorunların tamamı unity'den kaynaklanıyor. Niye kimse yazmıyor? Tek tek sorunlar bildiriliyor. Unity'i sorunsuz çalışır hale getirene kadar (umarım bu, yıllar yıllar sürer) eski istemciye dönmelisiniz.
    Birkaç küçük(!) sorun:
    1. Level görevleri alınamıyor.
    2. Diğer görevler tamamlandığında, daha teslim etmeden görev sekmesindeki görüntüsü yok oluyor. (Siz hangi görevi yaptığınızı, yapmadığınızı... unutabilirsiniz.)
    3. Sezon ilerleyişi ekranı sabit kaldı. Önceki ve sonraki sayfalara erişilemiyor, sekmeler işe yaramıyor.
    4. Favori gemi ve top sistemi sorunlu çalışıyor. Ekrana sabitleseniz bile sonraki girişte tekrar yapmanız gerekiyor. Ayrıca favori çubuğu deniz haritasının içinde kalıyor. Çerçeveye taşınamıyor.
    5. Oyunu her açtığımda gök ateşi, eşya menüsünde ilk kutucukta yer alıyor. Bu benim tercihim değil.
    6. Oyuna giriş süresi çok uzadı ve oyundan çıkış sorunlu. pencereyi elle kapatmanız gerekiyor.
    7. O kadar sinirliyim ki, diğerlerini unuttum. Hatırladıkça yazacağım :)

2. 8. Bu bir sorun mu bilmiyorum: Chat ekranı nerde? Ben mi açamadım (birazcık banlıyım da, acaba ondan mı emin olamadım :) yoksa tipik bir unity klasiği mi :))

3. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Çoğu rapor edilmiş zaten. Umarız düzeltirlir.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.