Gülle Sınırlaması

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve msyeqen0101 tarafından 18 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle herkesin dediği gibiişiniz gücünüz para olmuş
    Bir etkinlik yapıyorsunuz bir gün bile faydalanamıyoruz. Yok gülle sınırı yok oyunda kalma süre sınırı. Akıl var mantık var herkes kotasını dolduracak sonra parayla gülle çekecek. Şimdi bana diyeceksiniz ki merkez böyle yapıyor ne merkezmiş ya merkez bankası oldu sayemizde e enayilik bizde adamlar bizden yüz buluyor veriyor zaten parayı. koy sınırı koy kısıtlamayı oh hayat size güzel ayrıca yeni yetenek adı altında bir zımbırtı getirdiniz. Millet sadece kristal ile haşşedeniliyordu şimdi yok inçi yok taç eeee ama merkez kristalleri iade etti. O verdiğiniz kristaller çöp oldu çöp hesapta 300k kristal var bir halta yaramıyor. Eleştirilere açık bir forum platformu ise burası en başa sabitlersiniz saygılar..

2. kesinlikle katılıyorum artık oyuncularda savaşacak gülle kalmadı güllelerin inciyle verilmesi lazım.

3. Çabuk herkes fikrini söylesin Admin gelmedennn..

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Evet sizinde dediğiniz gibi yine diyeceğim , Karaborsa merkez ekibimiz tarafından ayarlanmaktadır ve bizim elimizden gelen hiç birşey yoktur. Ayrıca enayilik bizde demişsiniz. Para veriyoruz zaten yüz buluyorlar demişsiniz. Kimse sizi para yatırmaya zorlamıyor.

Saygılarımla.

5. Yatırmıyorum ancak genel konuşuyorum ben iki sene öncede typon etkinliğine katıldım o zaman böyle bır sınırlama yoktu pardon ne değişti merkezde?? O kadar irtibat halindesin üyelerin sıkıntılarını bir bir bildirmen gerek bir tane üye memnun değil demek zor mu ha belli diyorsundur orası belli olmaz ancak bir moderatör olarak merkezin yanında değil hakkın yanında olmalısın

6. Star

Selam,

Bizler kimsenin yandaşı değiliz ya da bir taraf değiliz. Sizin anlamadığınız ya da anlamak istemediğiniz konu şu ki oyun merkez ekibimiz tarafından ayarlanmakta, dolayısı ile karaborsada. Biz gerekli yerlere gerekli raporları gönderiyoruz. Eğer uygun görülürse zaten değişiklikler yapılır. Şuan onlar için en uygunu bu demekki bu şekilde ayarladılar. Bizim yapacak birşeyimiz yok. Ayrıca benzer iki konu birleştirilmiştir.

Saygılarımla.

7. yorumum neden siliniyor burası özgür bir platform değil mi admin? Konu neden direkt kapatılıyor? Küfür hakaret aşagılama hangisi vardı konuda?

8. Star

Selam,

Yorumunuz silinmedi. İki benzer konu birleştirildi ve 2. açtığınız konudaki yorumunuz 1. açtığınız konuya eklendi. Küfür hakaret ya da aşağılama olduğundan değil sadece siz ne kadar yazarsanız yazın sonuç değişmeyeceği için ben konuları birleştirdim. Konu zaten rapor edildi eğer merkez ekibimiz uygun görürse değiştirecektir.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.