Güç ve Zafer Hikayeleri - Seafight Doğum Günü Etkinliği - 2025

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 14 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. OTYKEN

OTYKEN User

Mağaza da bug mu var kimisi yeni ürünler görüyor ben göremiyorum bununla alakalı bilgi var mı sebebi ne ?

2. selam parşömenle evebeynleri nereden toplayacaz bulamadım

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Parşömen için atlantis görevlerini yapmalısınız ardından lokinin ebeveynleri nesnesini de alıyorsunuz.

4. bende görevler çıkmıyor

5. ShaDe.

Önceki günlük görevleri ve tüm görevleri yapın, atlantiste ve yüzeyde yeni görevler mevcut.

6. kaptan karasakal npc si haritalarda yok mu? hiç göremedim

7. ShaDe.

Kaptan Keksakal 15 Doğum Günü Pastası vurulduktan sonra çıkıyor.

8. hata degil depoda mucevher sayisina gore buyuk portalda karsiyalacak kadar mucevher varsa giris yapilabilir

9. paradox07

paradox07 User

denizaltındaki coşku npcsinden kese alabilen var mı? binlerce kestim ama hiç çıkmadı. acaba belli bi şartı mı var?

10. **Lemon**

**Lemon** User

@shade etkinlikte büyük portalı 1 defa yapıyoruz bitiyor nasıl yenileyceğiz 24 saat çok uzun

11. BEYOĞLU2

BEYOĞLU2 User

Zafer Mührü pazarı nerden açılıyor acaba dün yaptım pazar açılmadı. Sayın yetkililer bunula ilgili neden açıklama yapmıyor.

12. ShaDe.

Beklemeniz gerekli tekrar yapmak için.

13. ShaDe.

Bu konuyu sordum, daha sonra ekleneceği söylendi.

14. BEYOĞLU2

BEYOĞLU2 User

Teşekkürler,

Bir sorum daha olacaktı, Bu karen figürünü % kaç şans ile veriyor acaba günlük en az 15 portal a giriyorum ve hala vermedi.

15. ShaDe.

Belirli bir oran söylenmedi maalesef.

16. **Lemon**

**Lemon** User

günde 15 defa nasıl portala giriyorsunuz ben bir kere yapıyorum dolmuyor ETKİNLİK TAMAMLAMAM YANACAK BU YÜZDEN @ShaDe. @BEYOĞLU2

Son düzenlenen: 26 Mart 2025
  17. ShaDe.

Arkadaşlarınızla büyük portal oynayıp tamamlayabilirsiniz.

18. Selamlar @ShaDe. ben günlük görevlerin 9. takılı kaldım(1000 korsan zaferi istiyor ).Bu görevde sonra kaç tane günlük görev var? Günlük görev dışında Atlantis ve Güvenli Limandaki bütün görevleri yaptım ama Zafer Mührü alıp almadığımı hatırlamıyorum. Depoya baktım depoda yok. Günlük görevleri de mi bitirmek zorundayım Zafer Mührü için?

19. ShaDe.

1000 Korsan zaferi isteyen görevi yapmanıza gerek yok sonrasında önemli bir şey açılmıyor. Zafer Mührünü hediye avcısında sıralamaya giren oyuncular alabiliyor, görevlerle alakası yok.

20. karen almayı imkansız yaptığınız için teşekkürler