Güç ve Zafer Hikayeleri - Seafight Doğum Günü Etkinliği - 2025

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 14 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Shade. tekrar merhaba. 1. tur 7. soru 31/1 haritasına gitmemi istiyor normalde güncellenmedi mi bu durum yoksa bende mi sıkıntı var. Ayrıca 2. fazla gelen etkinlik sistemleri normalde kaptan sandığı verirdi dün belli bir noktadan sonra hiç alamadım. 100 tane batırmışımdır kontrol etmek için.

2. olik e 250 korsan zaferi teslim et görevi var. bu bana biraz fazla geldi yapmak lazım mı ilerde geri kazanımı oluyor mu ?

3. haklısın hocam fazla bir miktar bende o görevi yapmıyorum geri kazanımı yok.

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Görevi iptal edip tekrar almayı denediniz mi, hep aynı haritayı mı veriyor acaba? Kaptan sandığı veriyor hala evet ama şans biraz düşük ben de çok az miktarda alabildim şahsen.

5. ShaDe.

Günlük tekrar eden görev o, yapmasanız da olur yani çok bir getirisi yok. 3. faz görev zinciri yeni görevler için yapılması gerekebilir tabi onu yarın test edebileceğiz henüz belli değil.

6. 15.05.2010

15.05.2010 User

şu loki itemi gelecek mi artık ebevynleri mi ne

7. ShaDe.

3. faz bugün öğlen başlayacak, o görev de tamamlanır.

8. teşekkürler admin. yeni görevlerde verilen ödülü buraya yazarsanız sevinirim geldiğinde

9. elimizdeki mucevher sayisina gore ayni portali gelmekte fakat ikinci kez giremiyoruz mucevherler yaniyor. ayni mucevherden ayni portal ilk bitirdim ikinci kez de ayni portal var fakat tiklayinca mucevherler gidiyor portala girilmiyor cozum lutfen

10. ShaDe.

Büyük portalı bir kez yapabiliyorsunuz zaten, mücevher durumunu test edeceğim.

11. ShaDe.

Rica ederim. Yeni görev zinciri diğer görev vericilerde başladı ama yine de ek görev çıkar mı diye o görev zincirini de yapacağım bilgilendirme adına.

12. Kunt_29

Kunt_29 User

Ben 2 gün önce 5 kere yaptım akşam 3kere yaptım

13. KAYA37

KAYA37 User

Etkinlik Tamamalama adı altında yapılması gereken görevlerden "12 adet grup haritası bitir" görevini nereden yapabiliyoruz?

14. ShaDe.

Bazen hatadan dolayı yapılabiliyor normalde olmaması lazım.

15. ShaDe.

Sonsuzluk haritasındaki büyük portalları oynayınca tamamlayabiliyorsunuz.

16. ShaDe.

O görevden sonra açılan yeni görevler var test ettim.

17. KAYA37

KAYA37 User

hangilerini mesela ben bazılarını tamamaldım halen 0

18. ShaDe.

250 korsan zaferi teslim edilmesi gereken görev sonrası görevleri sormuştu arkadaşımız.

19. Selamlar @ShaDe. bu etkinlikte gizli görev var mı?

20. ShaDe.

Etkinlik SSS'ine göre yok.