Güç ve Zafer Hikayeleri - Seafight Doğum Günü Etkinliği - 2025

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 14 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Kunt_29

Kunt_29 User

Teşekkürler cevabınız için.Portalların hepsini bitirmemmi gerekiyor?

2. Mücevherler sıfırlanıyor mu?

3. Yanan Arzu mini oyunu nasıl bitirebiliriz, bir yöntemi var mı ? Ben son dalgaya gelince dışarı atıyor beni.

4. Bana yardım edebilir misiniz ne tasarım ne karen figürü vs. bir şey alamadım taktiği var mı hang iportalı açmak lazım bir de portal yrnile görevini ben yapamıyorum yardımcı olur musunuz

5. komfeti çephanesi kullan,hızlı olacaksın seri seçip batır klavye kısa yollarını kullan, gemileri bir arada topla homing mayını kullan, kana susamışlık,pervasızlık bunları kullan. hızına bağlı nekadar hızlı olursan geçersin.

6. böyle saçmalık rezillik yok günlerdir portalı vuruyorum bir tasarım dahi alamadım karen zaten yok ortalıkta şansa kadere alacağız alamayacağız bir de oranını kaç yaptınız kardeşim böyle rezillik olur mu ya kaç gündür 1 tasarım dahi vermez mi

7. Portaldan aldım ben kardeşim

detroitpistons94 bunu beğendi.
  8. bonus ganimeti olarak gösterilen kasvetli gölge gemisini nasıl alacağız

9. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Alamıyorsunuz şu an, etkinliğin 1. fazındaki paketlerden 3 tane alınca hesabınıza yükleniyordu.

seninneyine9999111 bunu beğendi.
  10. Merhaba, koordinat görevleri için bir güncelleme gelmiş bunun için teşekkür ederim. Fakat görevin içerisinde yer alan alan sistem gemilerini batır için hala sıkıntı devam etmekte. Levelimin yetmediği haritalarda ki sistem gemilerini batırmamı istiyor. :)

11. hangi portal

12. büyük portalı kaç denemede geçmek zorundayız ve 2.bir büyük portal açınca giremiyorum neden ? bir de gemi figürü garen hangi portaldan alınıyor teşekkürler

Son düzenlenen: 21 Mart 2025
  13. rustem1994

rustem1994 User

birisi artık şu karenin ve bonus 1 in hangi portallardan alındığını söyleyebilir mi ? yeter artık

14. haritaya girmek için marketten sonsuzluk anahtarı alınıyor 1 kereliğine her 24 saatte bir anahtarı marketten tekrar kullana bilmek için sansuzluk anahtar güncelleme acılması için 200 bin küsüratıda var inciyle acmamınız lazım tekrardan haritaya girmek için her 24 saatte bir güncellemeniz gerekmektedir portalı bitirmek için 6 portalı yanlardakini acmanız gerek hepsi bitmeden ana portal acılmıyor bittikten sonra ana portala girdihinizde 2 tane mücevher vermekte ana portal ilk acıldıhında 6 portalı actıhınız için bende otamatik acıldı girip bittihinde bitmiş oluyor ama yanlardaki 6 portalı actıhınızda 1 mücevher daha veriyor yani günlük 2 kere ana portala girebiliyoruz hediyelerde tasarım falan hiç den gelmedi sadece yıldırım top ve yanında bi kaç bişey hediye veriyor fazla ddikkat etmedim bu görevleri yapmamın sebebi 12 tane grup haritası isteniyor o yüzden mecbur girmek zorundayız ve bitirmek zorundayız gercek ödül alabilmek için gerçek ödüldede yıldırım ve tasarım orda vermekte başka bi yerden tasarım denk gelmedi bana neyse herkese bol şanslar inşallah yazdıklarım size faydası dokunur herkese iyi oyunlar

Son düzenlenen: 21 Mart 2025
    seninneyine9999111 ve blackgo31 bunu beğendi.
  15. Margo

Margo User

Ben bütün küçük portalları bitirdiğimde ölüm ve yaşam portalları çıkıyor karşıma 2 tane ama ikisinden birini yapıncadiğeri kayboluyor nasıl 2 kere büyük portal yapabilirim

16. sen yazılanları okumuyormusun neler yapılacahını yazdık daha diyosunki 2 portal nasıl yapa bilirim kafa mı buluyorsun büyük portala yanında görev verici var bakmıyormusun orayailk portal bittihinde görev vericiden 2 portal acılması için oraya bakıyorsun 2 portalı da ordan acıcaksınız

Son düzenlenen: 22 Mart 2025
  17. Margo

Margo User

Tamam dostum portalı açıyorum bitiriyorum tekrar gittiğimde görev vericide başka portal olmuyor

18. demekki 6 tane portalı hızlı bi şekilde biteremedihinden 2 ciyi acamıyorsun şuana kadar bende böyle bi sorun olmadı başka arkadaşlardada sorun yaşayan görmedim o zaman sıkıntı senin hesapta supportta yaz bence yada cünkü 1 acılan portalla 1 tanede görev vericiden mücevher karşılıhında portal acıla biliyor forum yetkilisiyle sayın shade de yaz onlar seni yönlendirir benim elimden gelen başka bişey yok ben portalları zorda olsa cözdüm az da olsa görevleri yapabiliyorum etkinlihin bitmesinede fazla bişey kalmadı yetiştirmemiz lazım en yakın yetkiliyle görüş shade veya support sana kolay gelsin bol şans

Margo bunu beğendi.
  19. ShaDe.

O görevler için gereken NPCler alt haritalara eklendi, 6-10 arası haritaları kontrol edebilirsiniz. Soylu Yele NPCsi de mevcut.

20. ShaDe.

Mini oyunları tamamladıktan sonra bir büyük portal yapabiliyorsunuz zaten eğer bir bug/hata oluşmazsa.

Margo bunu beğendi.