Güç ve Zafer Hikayeleri - Seafight Doğum Günü Etkinliği - 2025

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 14 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Zafer haritasını 3 kez tamamladım.Ödülde aldım ama etkinlik görevi saymıyor.Yapan var mı.

2. erayus

erayus User

@ShaDe. 2.tur 4.soru görevinde soylu yeleye 100.000 hasar ver diyor ancak gemim 35 lvl ?

3. şamata yağmalanmıyor,pasta yağmalanmıyor,cümbüş yağmalanmıyor.

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Büyük portaldan alınıyor ancak tam olarak hangisi/hangileri veriyor bir bilgim yok.

5. ShaDe.

Sorunu bir kez daha ilettim Discord'da, umarım düzenleme/değişiklik olur arkadaşlar.

6. ShaDe.

Etkinlik görevleri/seviye gereksinimi konusunu ilettim tekrar.

7. Erhan01

Erhan01 User

2.tur 4.soru görevinde soylu yele'ye 100.000 hasar ver diyor ancak gemim 26 lvl. konu hakkında işlem yapılacak mı? teşekkürler

8. lokinin gerçek ebeveynlerini nereden alıyoruz

9. ShaDe.

Konuyu ilettim, gerisi yetkililerde.

10. ShaDe.

Etkinliğin sonuna doğru elde edebileceksiniz.

11. -FURKAN68-

-FURKAN68- User

aksamki resetten oyun gitti birkaç arkdasım daha giremiyor loggin in userde kladı

12. Margo

Margo User

soylu yele 100 bin hasar ver görevinde takılı kaldım level 30 saçmalık

13. senin için etkinlik bitmiş 30 level ken soylu yele görevini yapamazsın bence supporta yaz bu sorun cohu kişide var dostum etkinlik yapılıyor ama insanların leveline ve vuruşlarına göre etkinlik yapılmıyor sadece güçlüler için yapılmış etkinlik misal ben 3 saattir güç portalında kaldım sistemler öyle vuruyorki ana gemiye 1 tane bile sıkamadım ve bu gemiyi batırmamız isteniyou niye buyük ana portal acıla bilsindiye böyle sacma sapan bir etkinlik portalda 4 tane yeri batırdıktan sonra ana gemiye kesinlikle ben ulaşamıyorum adım attıhım an 1 anda 30 40 atış 30 bin yiyiyorum buda böyle bi etkinlik seafight şaşırttımı hayır herzamanki durum sistemde var bi yanlışlık nediyeyim bol şan ya etkinliği bırakacan yada normal oyununu oynayacan zaman geçsin diye sadece sen sorun yaşamıyorsun sorun cok kişidede var

14. Kunt_29

Kunt_29 User

Bu görevleri nasıl yapacağım birisi açkı şekilde anlatabilirmi.Filosuzum tek başıma oynuyorum.

15. grup harıtası yok şuan portal varmış

16. Kullanılmayan mücevherler sıfırlanıyor mu sonra ki güne aktarılıyor mu

17. Margo

Margo User

zafer avcısına nerden girip bitiriyoruz ? ve ayriyetten bu etkinlik neden bu kadar karışık işten çıkıp oyunu açıyorum 1 2 saat görev görev görev başka birşey yok görevleride levelden dolayı tam yapamıyoruz neyin ne olduğu belli değil yönergeler eksik görev verici kısmı arada kafayı yiyor görevi kabul etmiyor

18. 1x loki nim gercek ebebeyleri etkinlik sonundaymış zafer avcısınıda bende bulamadım kardeş

19. zafer avcısına olik gerev vericiden giriliyor buldum kardeş

Margo bunu beğendi.
  20. srcnsntrk

srcnsntrk User

Tek başınıza günde 1 veya 2 kez girip yapabilirsiniz. Sonsuzluk haritasına gireceksiniz. Portalları kesip ortada Büyük portal açılıyor. Oraya da girip içerdeki gemiyi keseceksiniz ve ilerleme o şekilde. İllaki grupta olmanıza gerek yok. Ben tek kestim yinede ilerledi.