Güç ve Zafer Hikayeleri - Seafight Doğum Günü Etkinliği - 2025

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 14 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Sürekli hedef değişerek bitirebilirsiniz, NPCler zaten hızlı bir şekilde kendiliğinden DoT hasarı alıyor, NPC mayını da kullanırsanız tamamlayabilirsiniz.

Saygılarımla.

2. Margo

Margo User

sonuna kadar bitiriyorum ama kabul etmiyor tüm npcleri batırıyorum süre sayıyor ama npc spawmı çok yavaş olduğu için süre bitiyor geri saymadan sonra ileri sayıma geçiyor

3. selam.....
    Sayın yetkililer neden etkinlik görevleri LEVELE göre koordinat yapılmamış.... etkinlik bitmeden iletirseniz biz de görev yapalım....iyi ramazan lar

4. Selamlar @ShaDe. bugün bir oyuncu Bonus Cd Gemisi 1 aldığını gördüm. Bonus Cd Gemisi 3 pırıltıdan alınıyordu bildiğim kadarıyla ama 1 'i hiç görmemiştim. Bonus Cd Gemisi 1 nasıl alınıyor?

5. blackgo31

blackgo31 User

sonsuzluğun anahtarını kullanıyorum şuan giriş yapamazsın yazıyor bir hatamı var ben mi yanlış yapıyorum

6. ShaDe.

Selam,

Tasarımlar pırıltı ve portallardan alınıyor.

Saygılar.

7. ShaDe.

Selam,

Güvenli limandayken tıklamanız gerekli, zaman enerjisi buffına sahip olmanız gerekli ayrıca.

Saygılarımla.

blackgo31 bunu beğendi.
  8. wox42

wox42 User

büyük portallardan hangisine girdiğimiz bir önemi var mı ödül için tasarım figür vs yoksa ödül verenler bazıları mı sadece

9. Bu büyülü nişan nerede kullanılıyor @ShaDe.

Son düzenlenen: 17 Mart 2025
  10. loki gemisi nerede ?

11. @ShaDe.
    Merhabalar

Sayın ekip yöneticilerimiz. Etkinlikte alınabilecek tüm tasarımları ve tasarımların nerden edinildiği hakkında bir bilgilendirme postu yapılabilir mi acaba. Baya yoğun bir tasarım var alınabilecek.

12. aynen arkadaşıma katılıyorum. @ShaDe. her zaman çok yardımcı oluyorsun tekrardan teşekkür ederim. Elinde bilgi olmadığını da söylemiştin. Eline bilgi geçerse hangi tasarımların alınabileceği ile bilgilendirme yapabilirsen çok sevinirim.

13. biri demiş ki pırlardan gemi vb. veriyor. Etkinlik bilgilendirmesinde pasta ve cümbüşe en çok vuran gemi ve pet kazanacak diyor. Vuruyoruz vermiyor. Sonsuzluk haritasında fare dışında bir şey yağmalamadım. Etkinlik kodundan 2 gemi alıyorsunuz. Bİri pazarda biri etkinlik tamamlamada iki gemi alıyorsunuz.

14. Bende ölüm ve yaşamhariç başka portal çıkmıyor neden sadece bu ikisi? Bütün küçük portallarıbitiriyorum yine sadece ikisi @ShaDe.

15. ejderha tılsımını nasıl alıyoruz ?

16. -ADANALI-

-ADANALI- User

Atlantis öldü mü

17. ShaDe.

Selam,

Büyülü nişan Zafer Avcısı haritasına giriş için kullanılacak, henüz aktif değil 18 Martta aktif olacak.

Saygılarımla.

18. ShaDe.

Selamlar,

Elimizde nereden hangi tasarım alındığı ile ilgili kesin bir bilgi yok daha önce de söylediğim gibi ama

Kaçakçının Onuru, Leviathan Yok Edici, Bonus CD Gemisi 3, Memnuniyet, Saflık Öğüdü, Caspio, İnya'nın Gölgesi, Gizemli Yeşim Avcısı, Avcının Kehaneti, Korsan Kralı, Crustor, Arca, Flautista Magico pırıltılardan,
    Harika Genç Kız, Boğa, Hastalıklı Fare Kral mini portaldan,
    Kızıl Şafak, Yenilenmiş Eşsiz büyük portaldan
    alınıyor sanırım,

Akragas, Boreas, Lenticula tasarımlarını bilemiyorum.

Saygılarımla.

19. ShaDe.

Selam,

Açıklama şu şekilde:

Toplamda 6 farklı Büyük Portal bulunur ve hangisini açacağınız, geminizde bulunan Mücevherlerin türüne ve sayısına bağlıdır. Örneğin, Kan, Ateş ve Su Mücevherleri ile açacağınız Büyük Portal ile Kemik, Su, Zenginlik ve Hız Mücevherleri ile açacağınız Büyük Portal birbirinden farklıdır.

Büyük Portallar ve Haritalar aşağıdaki gibidir:
    • Neşe Portalı - Hayalet Gemi
    • Ritim Portalı - Dehşet Yengeci
    • Rüya Portalı - Canavar Yuvası
    • Ölüm Portalı - Gözcü
    • Element Portalı - Pusu
    • Yaşam Portalı - Zenginlik Mağarası
    Saygılarımla.

20. shade iletir misin pasta ve cümbüş pet ve gemi tasarımını vermiyor.