Güç ve Zafer Hikayeleri - Seafight Doğum Günü Etkinliği - 2025

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 14 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. anahtarım var ama zamanın enerjisini markette göremiyorum

2. Mühendis

Mühendis User

lokinin gerçek evebeynleri bunu nerden bulabilirim

3. sayın admin bir portal oynadım çıktım bütün portakallar kapandı bu nasıl iş sabah resetinden sonrada düzelmedi herkes giriyor bi ben giremiyorum birde pasta için tasarım veriyor yazmışssınız 3 kişi farklı haritalarda saatlerce pastakestik birimiz bile tasarım alamadık solon sikkelerini de gemiler çok az veriyor denizaltındaki npc ler de maşaallah yavaş vuralım diye bütün sızıntılı torpidoları kullanıyor ayıptır ya biraz arttırın artık şu ödülleride sigma alıyoz vere vere 24 orikalyum veriyor denizaltı çıkalı 4 5 yıl oldu hala denizaltı kalesi eksik bi dünya insan var sigmayla 24 se sigmasız alıyor o zaman her yıl bu yıl ki doğum etkinliğinde orikalyum ödülü düzelecek diye beklerken her yıl dahada aşa düşürülüyor orikalyum ödülleri artsın bi dünya cereyan yakıyoz evde...

Son düzenlenen: 15 Mart 2025
    16-sem bunu beğendi.
  4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Zaten satın almış olabilir misiniz? Bufflarınızı kontrol edin, her gün marketten alınabilecek bir buff olacak çünkü.

Saygılarımla.

5. ShaDe.

Selam,

O görev etkinlik sonuna doğru tamamlanacak.

Saygılarımla.

6. Morpheuss

Morpheuss User

ShaDe. adminim lütfen yetkililere iletir misiniz bir önceki etkinliğin gizli görevinde de yaşadım bunu +20 seviye haritaya yolluyordu gemim 15 level 1.tur 4.soruda 24.haritaya gitmemi istiyor.

7. millikurt

millikurt User

benim sorunumla alakalı cevabınız nedir admin

8. ShaDe.

Selam,

Görevdeki harita/seviye sorunu bildirildi, hafta sonu düzeltme olması düşük bir ihtimal ama umarım kısa zamanda düzeltilir.

Saygılarımla.

9. ben tek topla kaldım portallara girip çıkıyorum hala tek top nasıl düzelir

10. 15.05.2010

15.05.2010 User

11. wox42

wox42 User

ortadaki portaldan hangileri ödül veriyor hepsi veriyor mu ödül gemi figür vs ekstra veren var mı yoksa rastgele mi

12. -FURKAN68-

-FURKAN68- User

grup haritasına giremiyoruz oyundan atıyor event yapıyonuz elinize yüzünüze bulastımasınız olmaz

13. selam pasta hangi tasarımı veriyor görseli varmı?

14. Selamlar @ShaDe. merak ettiğim bazı şeyler vardı. Bu sonsuzluk haritasında küçük portallardan sadece Hastalıklı Fare Kral tasarımını mı alabiliyoruz? Büyük portallardan ise sadece Kızıl Şafak tasarımı mı alınıyor.? Son olarak da bazı oyuncuların Sezon Tamamlayıcısı ve Harika Genç Kız aldıklarını gördüm bunlar nedir?

15. Margo

Margo User

yanan arzuyu nasıl yapıyoruz ben birşey anlamadım bundan

ANGEL_PRETTY bunu beğendi.
  16. sezon tamamlayıcısı bir ünvan sezon sonuna kadar gelenlere veriliyor onun dışında pırıltılardan toplayarak 8-10 adet tasarım kazanabilirsin

17. ShaDe.

Selam,

Sorun devam ediyorsa destek ekibimize yazın lütfen.

Saygılarımla.

18. ShaDe.

Selam,

Şu an o görev vericiden girilen bir harita yok zaten. Sonsuzluğun haritası açık şu anda.

Saygılar.

19. ShaDe.

aaa.png Tasarım bu, görsel biraz küçük ama. :)

20. ShaDe.

Selam,

Başka tasarımlar da alınabiliyor, harika genç kız tasarımı küçük portal tasarımlarından biri. Kızıl Şafak büyük portal ödüllerinden birisi.

Saygılar.