Güç ve Zafer Hikayeleri - Seafight Doğum Günü Etkinliği - 2025

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 14 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Mister_No

Mister_No User

ShaDe 6 tane portalın hepsine girdim bitti ortada al hakir var ordan görev olarak hep aynı görevi veriyor loki'nin gerçek ebevenylerini topla da bu görev zaten yok nasıl olacak bu iş

2. Sonsuzluğun haritasında ttayfun golmeinde 5 saniye de bir 40 k vuruyoru ve hiçbir güll ekestra hasasr vermiyor ya sadece soruyorum arkaş çağırmayacaksak yapmayalım mı bunu mu diyor bigpoint he! hem her ay tüm opaketleriş çekcen hem de arkaşaını da alıp ona da çektirecen mi diyor ha
    Söyleyin de bileşim ya yeter artık

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

O görev etkinlik sonunda tamamlanacak, şu an yapamıyorsunuz.

Saygılarımla.

4. sonofsea

sonofsea User

Merhaba,

Sonsuzluğun Haritası'nda küçük portalları tamamladım. Sonra görev vericiden büyük portalı/portalları aktif edip tamamladım. Aşağıdaki gibi kaldı. Buradan sonra devam ediyor mu? Devam etmiyorsa ve enerjinin yenilenmesini bekleyeceksek en azından bizi haritadan atsa yani anlamadım burayı. Eğer böyle ise Sonsuzluğun Haritası'nı günde 1 kez yapabiliyoruz. o zaman sss de olan ''Katılabileceğiniz Sonsuzluğun Haritası sayısında bir sınır yoktur.'' bu cümle ne demek?

• Rüya Portalı - Canavar Yuvası, bu haritayı yaparken yere sandık atıyor anahtarını nasıl bulabilirim?
    İyi oyunlar,

5. Ben de k,itlendi. 3 tane portali yapıp merkezi açtım. Onu da bitirdim. Kaldı herşey bitti tıkandı

6. ShaDe.

Selam,

Başka oyuncuların da sonsuzluk haritasına girebileceğiniz içni o tabir kullanılıyor orada. Anahtar alabilmek için NPCleri vurmanız gerekiyor.

Saygılarımla.

sonofsea bunu beğendi.
  7. wox42

wox42 User

merkezde açılan portallara nasıl giriş yapıyoruz diğerlerini bitirdim merkezde açık ama giriş yapamıyorum

8. 15.05.2010

15.05.2010 User

@ShaDe. efem sss de etkinlikle ilgili ne alacağız ve etkinlik hakkında bilgi bulamadım da zahmet olmazsa link ata bilir misiniz

9. ShaDe.

Selam,

Al akhir den girmek istediğiniz büyük portalı seçmelisiniz.

Saygılarımla.

10. ShaDe.

Selam,

Etkinlik SSS'i burada mevcut.

Saygılarımla.

11. obi7

obi7 User

Selamün Aleküm adminim sonsuzluk haritasına girdim güc portalı haritası cok sıktıgı icin bitiremiyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı ola bilecekmisinz

12. ShaDe.

Selam,

Köşeye gidip tamir olarak tamamlayabilirsiniz ya da arkadaşlarınızı davet edebilirsiniz.

Saygılarımla.

13. obi7

obi7 User

koşeye gidene kadar 30 30 k vuruyor ve batıyorum

14. Mühendis

Mühendis User

sonsuzluk haritasına nasıl gidiyor anahtara tıklıyorum gitmiyor ?

15. ShaDe.

NPClere çok az vurup köşeye gitmeyi deneyin ne kadar uzun kalırsanız o kadar ekstra hasar birikiyor geminizde çünkü.

16. ShaDe.

Selam,

Anahtarınız varsa marketten zaman enerjisi de alın, güvenli limandan erişim sağlayabilirsiniz.

Saygılarımla.

17. pr0digys

pr0digys User

Etkinliğin ilk günü benim için tamamlandı, yarın devam ederiz valla yorucu bir gündü :D. Öncelikle NPC sayıları fazlasıyla yerinde admiral çıkış oranı olsun, doğum günü pastası olsun, küçük npcleri saymıyorum bile adım attığımız yerde etkinlik NPCsi görüyorum bu çok hoş. Ayrıyeten tüm npclerin verdikleri ödüller de bence gayet yerinde hatta fazla fazla veriyor NPCler. Sonsuzluk haritasındaki ödüller bence biraz arttırılmalı keza ben hiçbir şey elde edemedim bir gemi tasarımı dışında. Tüm bunları bir kenara koyalım etkinliğin tek ve çok göze çarpan bir eksiği var: Marketin çeşitliliği. Yani benim oyuna uzun senelerden sonra dönmüş dünyayaran 0. ve 1. seviyelerle dolu gemisi olan bir arkadaşım bile 1 saatte 9m inci kastı totalde bi 400 top yeri falan var. Hani ödüller bu kadar iyiyken markette taçla inciye yulongla alınabilecek bir takım eşyalar olması gerekiyordu. Neredeyse her şey solon sikkesi veya platon sikkesi istiyor. Ya bunlar kasılır kasılmasına zor değil de bu kadar inciyi biz n'apacağız arkadaş inciyle gemi gelişmiyor ki artık, alınabilecek bir şeyler koyulması lazım. Hele hele taçlarla hiçbir şey yapamaz haldeyken normal gündelik oyunda etkinlikte bari harcayabilelim. Ek olarak etkinlik sandıkları tamamiyle vasat neden ben elmonun ateşi alıyorum ki etkinlik sandığından keza gemi enkazı da öyle. Sorular ve bilmeceler efsaneydi bu arada. Artısıyla eksisiyle çok hoş bir etkinlik olmuş emeği geçenlerin eline koluna sağlık.

18. ShaDe.

Selam,

Detaylı bildiriminiz ve güzel sözleriniz için teşekkürler, etkinliğin 2. ve 3. fazı da olacak markete yeni eşyalar eklenebilir. Diğer konularla ilgili geri bildiriminizi ileteceğim.

Saygılarımla.

pr0digys bunu beğendi.
  19. millikurt

millikurt User

liko görevinde 31 haritasında kordinata git diyor gemim 28 level nasıl yapacam görevi

20. DESKSTAR

DESKSTAR User

sadece merak ettiğim için soruyorum tüm paketleri çekiyorsa madem nasıl 40 k vuruyorsun ben senede 1 kez paket alıyorum veya aşmıyorum, bahsettiğin goleme 300 k vuruyorum.