Güç ve Zafer Hikayeleri - Seafight Doğum Günü Etkinliği - 2025

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ShaDe. tarafından 14 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam Korsanlar,

fb_ad_tales_of_power_and_glory.jpg

Oyunumuzda yapılacak olan bu etkinlikle ilgili fikir ve düşüncelerinizi bizlerle bu konu başlığı altından saygı, sevgi ve tabii ki de vazgeçilmezimiz olan forum kurallarımız çerçevesi içerisinde paylaşabilirsiniz.

Seafight Ekibiniz.

2. derin deniz enkazları hepsi boş atlantis hazine sandıklarının hepsinden altın çıkıyor sigma bufu olmasına rağmen npc ler 24 orikalyum veriyor

heexe bunu beğendi.
  3. wricked

wricked User

2025-03-14 12:58:52
    10 x Plato sikkesi aldın.
    Şamata adlı oyuncunun gemisini batırdın.
    709998 EXP (Tecrübe Puanı) aldın.
    667 x Safanad sikkesi aldın.
    Doğum Günü Etkinliği yenine Ölüm Günü Etkinliğine hoşgeldiniz deseniz yeridir. Atlantiste Şamata kesiyoruz Darbe bende olmasına rağmen verdiği ödül bu

Geçen etkinlik de böyleydi Shade admin hatırlıyorsan bunu defalarca dile getirmiştik ve daha etkinliğin bitmesine 9 gün filan var demiştiniz ve etkinlik o şekilde bitti rezalet ötesi bir yönetim var Shade adminim bu adamlarla işiniz çok zor valla

heexe, wox42 ve ***Y.A.T.T.A.R.A*** bunu beğendi.
  4. loki'nin gerçek ebevenylerini nerden toplayacaz bir türlü bualamadım görev yarım kaldı

5. Bu sigma indirimleri de çalışmıyor. Bende mi bir hata var

6. ShaDe.

Selam,

Etkinlik sonunda elde edebileceksiniz.

Saygılarımla.

7. ShaDe.

Selam,

Sigma indirimleri 2. ve 3. faz paketlerinde geçerli olacak.

Saygılarımla.

8. loki'nin gerçek ebevenylerini nerden toplayacaz bir türlü bualamadım görev yarım kaldı​
    Selam,

Etkinlik sonunda elde edebileceksiniz.

Saygılarımla.

sayın shade madem etkinlik sonunda elde edeceğiz peki neden şimdi istiyor görevde kaldık böyle

9. 1.Tur 8. Soru görevini bitir diyorda yokki hiç bi yer de bu görev ?

10. Sonsuzluk haritasındaki görev serisini bitirmen lazım

11. Nereden giriliyor bu sonsuzluk haritasına peki ?

12. ShaDe.

Diğer görevleri yapabilirsiniz, o görev erken gözüktü ancak sonrasında yapılacak.

13. ShaDe.

Selam,

Güvenli limandan giriş yapabilirsiniz, sonsuzluğun anahtarı ve zaman enerjisine sahip olmanız gerekiyor.

Saygılarımla.

Ađŗεŋąℓïŋ bunu beğendi.
  14. 6. görevi yapmadan portalı açtım şimdi şarj bekliyorum shade portalı nasıl kapatacam geçiş yapamıyorum.

15. shade portalı açınca yapmadığım görev kısmının da şarjı gitti.böyle olmaması lazım

16. ShaDe.

Selam,

Henüz sonsuzluğun haritasını test etme fırsatım olmadı maalesef, bilgi edinirsem paylaşırım sizinle.

Saygılarımla.

17. wox42

wox42 User

büyük portallar tek seferlik mi sıfırlanıyor mu sıfırlanıyorsa ne zaman tekrar giriş yapabiliriz

18. Mister_No

Mister_No User

Shade millet çatır çatır tasarım pet figür yağmalıyor bunları nerden yağmalıyorlar bize de söylermisin bu musluğun yerini biz de sebeplensek biraz.

19. ShaDe.

Selam,

Portal tamamlandıktan sonra enerji yenilenene kadar tekrar giremiyorsunuz, dolayısıyla 24 saatte bir.

Saygılarımla.

20. ShaDe.

Selam,

Sonsuzluğun haritasında portal oyunlarını oynayıp büyük portalı tamamlamalısınız.

Saygılarımla.

K^B*barbaros**K^B*** bunu beğendi.