Gudai Savaş Gemisi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve seninneyine9999111 tarafından 18 Ekim 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu geminin çıktığı haritaya giriyorum ama bir türlü bulamadım 6 saatte bir dediler girdim yok reset atılıyor atıldıktan sonra giriyorum yine yok nasıl bulacağım ?

2. beatdovne

beatdovne User

Merhaba, Sabahleyin 6.57 de atıyor. 6 saat ekleyerek size uygun saatti seçersiniz.

3. teşekkürler o zaman akşam 18.57 de atar tekrar

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

5. bugün konuyu açtım sabah 6.57 cevabı geldi 6 saatte bir olarak deneyip haritaya girdim fakat gemi yok bu gemi kaçta çıkıyor oraya giriş biliyorsunuz ücretsiz değil ?

6. Ortaya çıkma zamanı sunucudan sunucuya fark eder. Reset gelmesi gudainin atma saatini değiştirmez. Bulunduğun sunucuda 6 saat arayla çıkar. Hangi sunucuda oynuyorsan yaz buraya bilenler saatini yazar.

7. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Deniz Babanın da dediği gibi oynadığınız sunucuda oyunculara sohbet üzerinden ya da teamspeak/discord gibi ortamlardan ulaşabilirseniz cevabı bulmanız çok daha hızlı olur zira sunucudan sunucuya değişiklik gösterebilmekte.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.