Grup haritası hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve GLâd¥âTö®²º¤æ=- tarafından 27 Mart 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. etkinlik başladığından beri 6 kişi 3 3 olmak üzere grup haritasına giriyoruz neden hiç kimse tasarım alamıyor hiç birimizde mi şans olmaz arkadaş bu nasıl bi saçmalık böyle bizmi bi yerde yanlış yapıyoruz oyunda artık anlamış değilim hep aynı grup harityası açılıyor ölüm ve yaşam neden diğerleri açılmıyor 6 portalın hepsine giriyoruz hep aynı portallar açılıyor figürü zaten alamıyoruz ondan artık umudumuzu kestik üstüne bide tasarımda alamıyoruz https://prnt.sc/lXtWfJZiFdTf ayrıca diğer arkadaşlara 3 er top verirken neden bana 1 top veriyor

Subutay bunu beğendi.
  2. Subutay

Subutay User

Merhaba, Loki'nin Portalları belirli bir mücevher gereksinimine göre açılıyor ve açılacak olan portalları elinizdeki mücevherler belirler.

Yaptığınız küçük portallardan kesin olarak element mücevheri alamıyorsunuz ve bazı zamanlarda kemik mücevheri veriyor.

Son olarak portal ödülleri belirli değer aralıklarında rastgele ve şansa dağıtılıyor.

Bu portalı yaparsan şunu alırsın demek mümkün değil yani tamamen şans.

Umarım sonraki portallarda şansınız yaver gider.

3. alakası yok madem bütün portallardan ödülleri şansa veriyor 2 hafta oldu ne bi figür ne bi tasarım veriyor sürekli 1.seviye yıldırım topu başka verdiği bişi yok diğer arkadaşlara 3 er adet verirken neden bana 1 adet veriyor yıldırım topunu oyunda bi hata oldugu bariz belli daha başka nasıl bi yol izlemeliyim tasarımı veya fiğürü almak için nerdeyse oyunda bulunan bütün herkes fiğürü aldı tek başına girende aldı birlikte oynayanda pazara ekleyin 100bin safanada mı koyarsınız 100bin orikalkuma mı en azından bu kadar emek harcayıp ta alamadığım figürü en azından saatlerce gemi vurup biriktirim almak için bu ne arkadaş böyle iyice kabak tadı vermeye başladı harcağımın emeğe vakite üzülüyorum başka hiç birşey değil

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Genel olarak ölüm ve yaşam portalları açılıyor zaten istedikleri mücevherlerden dolayı ben oynadığımda da neredeyse hep o portallar oluyor. Yıldırım topu miktarı ise değişiyor test ettiğim kadarıyla bazen 1 bazen 3 alıyorsunuz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.