grup haritası anne bunny nin mega yumurta partisi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve obi7 tarafından 11 Nisan 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. obi7

obi7 User

Selamün Adminim etkilikte grup haritası vardı reseten sonra kalkı dünde vardı bu kaldırıldı ve ben ve arkadaşlarımız sabahtan beri sırlamasının yapıyorduk sabahtan beri o kadar emegimiz boşa giti bunun icin bi cözüm istiyoruz öncesinden bilgimiz olsaydı bu kadar ugraşmazdık kasmazdık

KRAL6455 ve chat.matkap bunu beğendi.
  2. aynen öyle sabatan beri kastık bi bilgi verilmeden grup haritası kalktı herhangi bi ödülde almadık

obi7 ve KRAL6455 bunu beğendi.
  3. KRAL6455

KRAL6455 User

bu konuyla ilgili bi düzenleme olacakmı adminim

obi7 bunu beğendi.
  4. J.S.Bach

J.S.Bach User

yerine ölüm savaşları arenası getirdiniz de tek oynayan oyuncular başkasını bekleyecek bazen 10 dk bazen daha fazla hatta beklemekten sıkılıp arenayı yapmayacak şahsen ben öyle yapıyorum tek yapılan harita getirilirse daha iyi olur

5. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Grup haritasının sebep olduğu kasma ve donmalar çözülmeye çalışıp çözülemediği için kapatıldı şimdilik maalesef bu beklenmeyen bir gelişmeydi, oyuncuların mağdur olmasını yönetim de tabii ki istemezdi ancak hafta içinde sorun çözülürse tekrar aktif edilecek. Telafi gelecek mi derseniz bununla ilgili bir bilgi almadık.

Saygılarımla.

6. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Sorun giderilirse grup haritası tekrar aktif edilmeye çalışılacak hafta içinde.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.