Grup daveti Bug'ı hk.

Discussion in 'Teknik Sorunlar' started by Tardigrad, Oct 13, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tardigrad

Tardigrad User

Saygısız ve ahlaksız hatta gözümde hırsızdan farkı olmayan oyuncular daha yeni farkına vardığım bu bug'ı kullanıyor. Eski konulara baktığımda bu durumla ilgili daha önce de konular girilmiş. Fakat ben oyuna yeniden dönen biri olarak bunun nasıl çözüleceğini bilmiyorum. Bir ayar var mı? Yoksa bu mağduriyeti gidermek için bir kullanıcıya belli saatler içinde en fazla 2 kere davet gönderme yetkisi verilecek basit bir yazılımla çözüm sağlanması için ne bekleniyor?

2. ilkkez duyuyorum nedir bu grup bugu öğrenelim bizde haksızlığa uğramayalım

3. Muhtemelen Bu Grup Daveti Almamak İçin Blokeliyolar ya Grup Davetini Blokeli Oldugu Halde Yine Grup daveti Geliyor Savaşta İken de Savaşa Müdahale etmişi oluyor :)

4. Tardigrad

Tardigrad User

Diğer oyuncu size arka arkaya grup daveti atıyor bu davet geldiğinde ekranda kabul et ya da reddet seçeneklerinden birine basmadan hiç bir işlem yapılmıyor. Arka arkaya davet gönderen biri oyununuzu kilitlemiş oluyor.

5. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bildirdiğiniz için teşekkürler, düzeltilmesi için ileteceğiz.

Saygılarımla.

Thread Status:
Not open for further replies.