Gözcünün Bilgisi

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve MANEBRA tarafından 8 Haziran 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MANEBRA

MANEBRA User

sayın yetkili gözcünün bilgisi sorunu düzeltildi demişsiniz ama gözcünün bilgisini açtığımda gösterdiği top menziline atış yapamıyorum. zaten olması gerekenden çok büyük gözüküyor. buradaki sorunun düzeltildiğine emin misiniz? bu bir hata mı?

2. MANEBRA

MANEBRA User

ayrıca yazılımcılarınız bu oyuna ekleyecekleri şeyleri test etmeden mi çıkartıyor ? forumdaki diğer arkadaşların isyan ettiği gibi paket ödemelerinde herhangi bir sorun olmuyor da neyse ben daha yeniyim uzun süre aradan sonra geldim o sorun kalsın şimdilik :D

3. MANEBRA

MANEBRA User

ayrıca can bilgiside göstermiyor ben istemciyi indirip girdim belki ondandır çünkü sezon ilerleyişide yapmıyodu istemciden browserdan görünüyodu. belki bu hatalarda istemci kaynaklıdır ama ister istemci ister browser olsun sürüm uyumluluğunu sağlaması lazım yazılımcınızın

4. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Düzeltildiği yönünde bilgi aldık. Test edip tekrar iletiriz ;)

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.