Görev

Discussion in 'Genel Sorular' started by TiryakiHasan, Jan 27, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. haberler vahim 556 nolu görev büyülü yazı rulosu veriyor bu görev ındexte mevcut değil devamındaki görevde mevcut değil bu görev zinciri hakkında bilgi alabilirmiyim

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Seviye görevi mi bu?

3. hayır değil seviye görevi başka onuda ayrı yaptım bitirdim 31. lvl sınavını aldım şuan bu yeni birşey ilk defa denk geldim ve hala devam ediyor 561 nolu göreve geçtim

Last edited: Jan 28, 2022
  4. Star

Hangi görev verici verdi?

5. jayne dalton dr hayalet el ve by smythe arasında gidip geldim toplam 556 ile başladım 565 olmak üzere 10 görevde bitti hiç bir ödül veya ürün vermedi sürekli altın verip durdu 2 öğe verdi onlarıda birbirlerine teslim ettim amaçını anlayamadım yan görevmi yoksa ilerde itibar görevleri için şart koşulan bir görevmiydi bilemedim

6. Star

Selam,

Ben biraz araştırıp öğrenip size tekrar bu konu üzerinden dönerim öğrenebilirsem.

Saygılarımla.

Thread Status:
Not open for further replies.