Görev

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve -AGAѕєякαη55- tarafından 16 Kasım 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Suportada yazdım sizede söylüyorum üstüne alınan alınır bu çocuk oyuncağı değil burda paralar harcanıp emek veriliyorsa gerekeni yapmak zorundasınız yapmıyorsanız kalabalık yapmayın işinize geldiği gibi gm lik yapıyorsunuz hangi biriniz oyundaki hataları oyun yapımcılarına bildiriyor sizin yaptıklarınız çocuklarda yapar ben hayatımda böyle rezalet bir oyun görmedim ne tamir çalışıyor nede saldırı tuşu ve sürekli lag oluyor çoğu oyun yapımcısından örnek alsınlar etkinlik yapmışlar reset bile atılmadı okadar dandik görev bile teslim etmiyor haram zıkkım olsun bunlar benim şahsi düşüncem burda hakaret yok https://www.hizliresim.com/gul7vus [​IMG]

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Öncelikle kendinize gelin ve üslubunuzu düzeltin zira hiç hoş değil aksi takdirde uygulamam gereken cezayı uygularım. Uyarıyorum. Sorununuza gelecek olursak, konunun yerinin forum olmadığı gayet aşikar eğer sorun varsa gemide bunu destek halleder ben burada bir şey yapamam ama bu sorunu yaşayan başka gemiler de var ve iletildi. Ne yapayım size şimdi ben mi gideyim Hamburg'a sorunu çözmeye? Rica ediyorum anlayışlı olun. Yok kafamıza göre yapıyormuşuz da öyle de böyle de. Ne biliyorsunuz sorunları nasıl ilettiğimiz, kime ilettiğimiz hakkında da böyle konuşuyorsunuz? Rica ediyorum bir dahaki sefere daha düzgün yazın!

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.