Görev hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Delidiryardımedin tarafından 29 Ağustos 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Rosa Maria[​IMG]30.0001.000- 20 İnci- 130.000 Altın
    - 120 TP
    4-5-6-7-8-9-10
    Katıksız Kader[​IMG]15.0001.000- 20 İnci- 60.000 Altın
    - 60 TP
    3-4-5-6-7-8-9-10

bu iki sistem gemisi 6-7-8-9-10 haritalardan silindi mi neden bir tane bile bulamıyorum.
    12.seviye görev sorunu hala devam ediyor düzelmedi ve sırf yeni sunucu açıldı diye tonlarca harcama yapıp geliştirmeyi amaçlamama rağmen bir yardım eden de olmadı bu forum acilen ama acilen güncellenmeli

2. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Bu NPC'ler 6-10 haritalarında mevcut değil, 3-4-5 haritalarında bulabilirsiniz. O NPC'lerin olduğu konu 2018 yılında eklenmiş çok eski bir konu değişiklik yapılıp bildirilmemiş olabilir, ki zaten kaynak forum olan İngiliz forumunda da bilgi hala bu şekilde ve güncellenmemiş, orayı da inceleyebilirsiniz. Dolayısıyla takıldığınız bir nokta olduğunda buradan sorabilirsiniz zaten, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
    12. Seviye sınavı için de 2/1 haritasındaki Barnacle Ballard'a gitmeniz gerekiyor.

Saygılar.

Delidiryardımedin bunu beğendi.
  3. 2/1de barnacle ballarddan görev aldım yaptım onları şuan 1den-12ye kadar ne varsa hepsini tek tek kontrol ettim hatta sıfırlama nişanı veren görevleri de yaptım
    ingilizce foruma da baktım orada da bilgi yok yani bu sadece tr forumun sorunu değil oyunda genel anlamda bir bilgi eksikliği oluyor cidden çok kafa karışıklığına yer veriyor hani bir görev verirken aynı isimde çok fazla yerde aynı görev verici var ve bu ciddi anlamda sorun ben yeni başlayan birisi değilim acaba yeni başlayan birisi nasıl yapabilir bu görevleri açıkçası bir çok görevlerde bu sorunu yaşıyorum ve kaynak da bulamıyorum
    2/1i kontrol ettim şuan görev geldi resetten önce görev vermiyordu

4. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Haklısınız, aynı isimde birden fazla görev verici olması kafa karıştırıyor bu son toplantıda bildirildi. O görev verici SH-3 güvenli limanındaydı normalde, 1-5 haritalarındaki değişiklikten dolayı oraya alındı muhtemelen.
    Belirttiğim gibi kafanıza takılan soru olduğunda foruma konu açabilirsiniz.
    13. Seviye olabildiniz değil mi bu durumda?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.