Görev Bugu

Discussion in 'Teknik Sorunlar' started by *HHC*, Apr 10, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. *HHC*

*HHC* User

Sayın forum yetkilileri , üst mercilere iletin de artık saçma sapan yenilik getirip oyunun içine etmeyi bıraksınlar allah aşkına ya. Her gelen yenilikle beraber bir çok oyun hatası , bug oluşmakta . Bıktık , usandık artık bunları dile getirmekten. Görev yapıyoruz kordinatlara geçince sıkıntı yaşıyoruz. 2 kat itibar alıcaz diye bastırıyoruz ama parayı naber ? Görevde 8 kordinatın 7 sine gittim 8. kordinat görev çizelgesinde var , haritada simgesi yok ! Şimdi görevi bir daha al tekrar yap filan demeyin bana kardeşim. 20 tane canavar kesiyorum ordan oraya ordan oraya bıktık usandık ya illlallah ettim artık. Savaşmaya kalksak aynı şey 10 gemi yan yana gelemiyoruz hala saçma sapan şeyler getiriyorsunuz iyi halt ediyorsunuz. Gidin iletin yetkililere görevlerde bug var açık var millet sıkıntı çekiyor deyin. Yeter ya..

2. Star

Star Board Administrator Team Seafight

Selam,

Üslubunuza dikkat etmeniz için ilk ve de son kez uyarıyorum.

Saygılar.

Thread Status:
Not open for further replies.