görev bugu

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve kexal tarafından 19 Ekim 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kexal

kexal User

görevlerim buga girdi bu bir tek bende olan sorun mu genel sorun mu ??

mesela 44 lwl im 41-42-43 ve 44 lwl in günlük görevlerini yapamıyorum çünkü bu görevlerin açılabilmesi için daha önceden tek seferlik yapılmış olan seviye görevleri tekrar gelmiş :D yani ben 44 lwl olmama rağmen baştan 41. seviye görevlerini yapıp 41. seviye günlük görevini açmam gerekiyor gibi :??

bundan dolayı şuanda günlük görev de yapamıyorum lütfen ilgilenin ( supporta yazdım zaten )

2. Aynı sorun bendede var 44 levelim 45 olmak için gerekli olan görevleri alamıyorum

3. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam,

Görevler 6 saatte bir yenilendiği için günlük görevlere bağlı olan görev zincirlerini açmak için onları tamamlamanız gerekiyor.

Saygılarımla.

4. kexal

kexal User

@ShaDe. bizi yanlş anladınız 6 saatte bir yenilendiğini kastetmiyruz biz ondan önceki görevleri zaten yaptık sorun her 6 saatte bir yenilenmesi gereken görevleri gitti ve ondan önceki yapmamız gereken görevler geri geldi yani ben 44 lwl iken 41. seviyenin görevlerinin HEPSİNİ baştan yapmalıyım ki 41. seviyenin günlük görevi açılsın tüm bunlar olurken 42. seviye ve 43. seviye günlük görevlerini de yapamıyorum çünkü sistemde hala 41. seviye bile açık değil gözüküyor

5. [​IMG]
    44 level gemi ama günlük görevleri alamıyorum 3. 6 saat geçti hala aynı o görevleri yapmadan nasıl 44 olabilirim o görevleri yapmışım ki 44 olmuşum ama herşey sil baştan oldu

6. Benimde 43 level sınav açık itemler 3/5 ken aynı durum oldu ben tekrar 41,42 ve 43 seviye görevlerini toplam herhalde 30 görev falan yapmak zorunda kaldım günlükler açılsın diye sonra 44 oldum çok uğraştırdı beni ama eski sınavlarda açık nedense 44 olmama rağmen 41,42,43 görevlerini yapınca o levellerin sınavları da açılıyor hiç denemedim ama hata var oyunda ve bu olay etkinlik başladığı an oldu

7. Tavsan

Tavsan User

Merhabalar,

aynı hata bende de mevcut 43 lvl görevlerini yaparken bir anda etkinlik başladı ve görevler sıfırlandı, ayrıca şu anda hem 43 lvl sınav görevini hem de 41 lvl sınav görevini aynı anda yapabiliyorum. Bu ne saçmalıktır? ne yapmam gerekiyor şimdi?

8. ShaDe.

ShaDe. Board Administrator Team Seafight

Selam arkadaşlar,

Durumu bildireceğiz ancak hafta sonu dolayısıyla en azından şu an için değişiklik olmaz maalesef beklemeniz gerekecek.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.